Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το εσωτερικό της νέας Skoda Fabia

Ελλάδα 1:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι το εσωτερικό της νέας Skoda Fabia

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το εσωτερικό της νέας Skoda Fabia

ΝΕΑ

Μετά τα ψηφιακά σκίτσα που αφορούν την εξωτερική εμφάνιση της νέας Fabia, η Skoda μας προσφέρει μια πρώτη γεύση και για το εσωτερικό της.

Advertisement
Advertisement

Νέα στοιχεία για την επερχόμενη, νέα γενιά της Fabia, αποκάλυψε η Skoda, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα ψηφιακό σκίτσο που απεικονίζει το εσωτερικό της.

Όπως παρατηρούμε, υιοθετείται η ίδια φιλοσοφία με την καμπίνα του Scala. Στο κέντρο του ταμπλό εδρεύει μια «ελεύθερη» οθόνη αφής 6,8” (προαιρετικά 9,2”), απογυμνωμένη από παραδοσιακούς διακόπτες. Μπροστά του ο οδηγός έχει ένα τιμόνι δύο ακτινών ανάλογοι με αυτό της νέας Octavia, καθώς και έναν παραμετροποιήσιμο ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25”.

Advertisement
Advertisement

Το ταμπλό ξεχωρίζει από μια οριζόντια διακοσμητική λωρίδα, ενώ ξεχωριστή νότα δίνουν οι στρογγυλοί αεραγωγοί στις άκρες. Στη βάση της κεντρικής κονσόλας εντοπίζεται ένα συμβατικό χειρόφρενο, ενώ λίγο πιο μπροστά υπάρχει ο λεβιές ταχυτήτων που πλαισιώνεται από διακόπτες (π.χ. κλείδωμα θυρών).

Υπενθυμίζεται πως η νέα Skoda Fabia θα βασίζεται στην πλατφόρμα MEQB – A0,  η οποία συνεισφέρει στην αύξηση των χώρων και ειδικά του πορτπαγκάζ, το οποίο πλέον αγγίζει τα 380 lt. Το μεταξόνιο είναι 2.564 mm, το μήκος 4.107 mm, το πάτος 1.780 mm, ενώ το ύψος 1.460 mm.

Advertisement

Περί κινητήρων, υπάρχουν αποκλειστικά μονάδες βενζίνης. Στη βάση συναντάται ένας 3κυλινδρος 1.0 lt MPI EVO με 65 ή 80 PS, ενώ υπάρχουν και κινητήρες turbo αντίστοιχης χωρητικότητας των 95 ή 110 PS. Στην κορυφή φιγουράρει ένας 4κύλινδρος 1.5 TSI EVO απόδοσης 150 PS και 250 Nm ροπής, πλαισιωμένος από 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο DSG.

H παγκόσμια παρουσίαση της νέας Fabia είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Μαΐου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αποκλειστικό: Η νέα Fabia χωρίς καμουφλάζ 
Όλα τα νέα Skoda μέχρι το 2023
Κορυφαία αεροδυναμική για το Skoda Enyaq iV

 

Advertisement