Live Κίνηση
Περισσότερα
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η νέα Skoda Fabia

Ελλάδα 17:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η νέα Skoda Fabia

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η νέα Skoda Fabia

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Η Fabia της Skoda ετοιμάζεται να μπει στη νέα της γενιά, ερχόμενη μεγαλύτερη σε διαστάσεις, πιο ώριμη σχεδιαστικά και ποιοτική. Δείτε αποκλειστικά τις πρώτες φωτογραφίες του «κατάσκοπού» μας.

Advertisement
Advertisement

Η Fabia παραμένει ένα πολύ σημαντικό μοντέλο για τη Skoda, αφού αποτελεί τον εκπρόσωπό της στην πολύ δημοφιλή κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων.

Το 2021 είναι η χρονιά που θα αποκαλυφθεί η νέα, 4η γενιά του αυτοκινήτου της Skoda και ήδη η εταιρεία έχει δώσει στη δημοσιότητα την πρώτη teaser εικόνα του μοντέλου, που όμως δεν αποκαλύπτει πολλά για το ποιόν της.

Εμείς όμως, μέσω του «κατάσκοπού» μας, σας αποκαλύπτουμε στις ηλεκτρονικά φωτογραφίες που παρουσιάζουμε το πώς θα είναι τελικά η νέα Fabia. Σύμφωνα με αυτές, βλέπουμε ότι το μοντέλο στο εμπρόσθιο τμήμα του θα αποκτήσει τη νεότερη πολυγωνική μάσκα της Skoda, πλαισιωμένη από πιο λεπτά φώτα.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχουν επίσης στο αμάξωμα πολλές «νευρώσεις», νέος τονισμένος εμπρόσθιος προφυλακτήρας, αλλά και από εκεί και πίσω μια κλασσική σχεδίαση 5θυρου χάτσμπακ, με επιλεγμένα τονισμένες γωνίες και λιγότερες καμπύλες.

Φυσικά και εκτός της χάτσμπακ έκδοσης, θα δούμε και πάλι τη στέισον βάγκον επιλογή που διαθέτει μακρύτερο πίσω τμήμα και μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ συγκριτικά με το 5θυρο.

Advertisement

Αναφερόμενοι σε διαστάσεις, θα πρέπει να τονιστεί ότι η νέα Fabia θα μακρύνει και θα είναι πιο πλατιά από πριν. Η Skoda έχει ήδη ανακοινώσει αύξηση κατά 50 lt. του χώρου αποσκευών, κάτι που σημαίνει ότι θα φθάσουμε στα εντυπωσιακά 380 lt. χωρητικότητας.

Ως προς τους κινητήρες της, αναμένουμε να δούμε τους γνώριμους TSI EVO βενζινοκινητήρες του VW Group με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ όπως ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην υπάρχουσα Fabia, έτσι και στη νέα δεν θα υπάρχει diesel επιλογή.

Advertisement

Σε ό,τι αφορά τέλος στο χρονοδιάγραμμα παρουσίασής της, η νέα Skoda Fabia αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα την Άνοιξη και μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού να ξεκινήσει η διάθεσή της στις αγορές της Ευρώπης. Η στέισον βάγκον έκδοση θα λανσαριστεί προς τα τέλη του 2021, αρχές του 2022.

Διαβάστε επίσης:
Skoda Scala Edition S με 190 ίππους
Skoda Auto: Παρήγαγε 100.000 μπαταρίες για plug-in υβριδικά
Πρώτη δοκιμή: Skoda Octavia iV

 

Advertisement