Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το ανανεωμένο Audi Q7

Ελλάδα 2:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι το ανανεωμένο Audi Q7

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το ανανεωμένο Audi Q7

ΝΕΑ

Χρησιμοποιώντας όλα τα δεδομένα από τις θεάσεις του καμουφλαρισμένου πρωτότυπου της Audi, οι καλλιτέχνες του Kolesa έχουν καταλήξει σε ένα σχήμα που μοιάζει πολύ κοντά σε αυτό που περιμένουμε να δούμε.

Advertisement
Advertisement

Η στιγμή των αποκαλυπτηρίων για την ανανεωμένη έκδοση του Audi Q7 πλησιάζει και αυτά εδώ τα ψηφιακά σκίτσα αποκαλύπτουν τι πρέπει να περιμένουμε.

Τα ψηφιακά σκίτσα του Nikita Chuiko για λογαριασμό του ρώσικου site Kolesa.ru, έχουν όπως πάντα ένα ρεαλισμό στην απόδοση του σχήματος αλλά και των λεπτομερειών, που στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν αποδοθεί σωστά. Αυτό αποδεικνύεται λίγο καιρό μετά, όταν και τα επίσημα αποκαλυπτήρια μας δίνουν την τελική εικόνα του αυτοκινήτου.

Εδώ λοιπόν που στην περίπτωση του Q7 οι αλλαγές θα είναι έτσι και αλλιώς περιορισμένες, περιμένουμε να δούμε τροποποιημένους αεραγωγούς στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου και χαμηλά στον προφυλακτήρα. Τα φωτιστικά σώματα θα αλλάξουν κυρίως διάταξη, με το σχήμα τους πάνω στο αμάξωμα να έχει ελάχιστη έως καθόλου διαφορά από το υπάρχον μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Σε ότι αφορά στους κινητήρες, αυτή θα είναι η τελευταία ανανέωση του μοντέλου πριν την αντικατάστασή του από κάποιο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Λογικά και μέχρι το τέλος του κύκλου του, το Q7 θα συνεχίσει με βενζινοκίνητες, diesel και plug in υβριδικές εκδόσεις. Στο πλαίσιο της ανανέωσης, οι κινητήρες θα εμφανίζονται με περιορισμένες εκπομπές ρύπων, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε και καλύτερη ηλεκτρική αυτονομία στην plug in υβριδική έκδοση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ξεκινά το δεύτερο και πιο εξελιγμένο ελληνικό drone
Leclerc: Στο Άμπου Ντάμπι με την Ferrari του Schumi! (+video)
Zeekr X: Με το VW ID.3 στο στόχαστρο