Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι ο νέος… «Γκοτζίλα»;

Ελλάδα 13:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι ο νέος… «Γκοτζίλα»;

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι ο νέος… «Γκοτζίλα»;

ΝΕΑ

Το αειθαλές Nissan GT-R35 έχει πλέον μπει σε φάση συνταξιοδότησης. Και ήδη κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα σχέδια για τον αντικαταστάτη του.

Advertisement
Advertisement

Το Nissan GT-R35, o εμβληματικός «Γκοτζίλα», έχει συμπληρώσει τα απαραίτητα… ένσημα για να περάσει στην σύνταξη. Μετά από δέκα χρόνια στην παραγωγή, ο μύθος του παραμένει αμείωτος, όμως προφανώς είναι ο καιρός για να περάσει στην επόμενη γενιά του.

Η Nissan δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τις προθέσεις της για το που θα κινηθεί η νέα γενιά του GT-R. Πολλά ακούγονται αλλά τίποτα προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται, πέρα από το ότι θα υπάρξει όντως η διάδοχη κατάσταση.

Κάποιοι ανεξάρτητοι σχεδιαστές πάντως δεν πτοούνται και δίνουν τις δικές τους εκτιμήσεις για το νέο μοντέλο. Μεταξύ αυτών και κάποιος με το όνομα Hycade, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος για τα πολύ όμορφα σχέδια που βλέπετε εδώ.

Advertisement
Advertisement

Η προσέγγιση του Hycade είναι πολύ προσγειωμένη και με αρκετό σεβασμό στην ιστορία και την παράδοση του μοντέλου.

Το δικής του έμπνευσης R36 διατηρεί τις αναλογίες του υπάρχοντος μοντέλου, έχοντας το κλασικό προφίλ του Γκοτζίλα που γνωρίζουμε. Το εμπρός μέρος πάντως είναι πιο μοντέρνο και περισσότερο επιθετικό, με LED ημέρας και μεγάλες εισαγωγές αέρα να δημιουργούν ένα πολύ όμορφο σύνολο.

Advertisement

Από το πλάι διατηρείται η γνώριμη εικόνα του σπορ μοντέλου της Nissan, με σύγχρονες “πινελιές” όπως για παράδειγμα η αντικατάσταση των καθρεπτών με κάμερες.

Το πίσω μέρος είναι πάντως αυτό που παραμένει όσο γίνεται πιστό στις κλασικές αξίες του αυτοκινήτου, με βασικό χαρακτηριστικό τα κλασικά στρογγυλά φωτιστικά σώματα που έχουν γίνει σήμα κατατεθέν του μοντέλου. Υπάρχει επίσης και μία μεγάλη αεροτομή καθώς και εντυπωσιακής σχεδίασης προφυλακτήρες και diffuser.

Advertisement

Η εικόνα του σχεδίου δείχνει ιδιαίτερα προσεγμένη και πιστή στο πνεύμα της εταιρίας και του ίδιου του “Γκοτζίλα“. Το μόνο που μένει είναι να μάθουμε πότε η Nissan θα αποφασίσει να προχωρήσει στην παρουσίαση του νέου μοντέλου και με ποιον τρόπο θα συνεχίσει την εκπληκτική ιστορία ενός από τα πιο εμβληματικά σπορ μοντέλα της πρόσφατης ιστορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσα θα δίνατε για το σούπερ σπάνιο Nissan GT-R50;
Aπίστευτα λεφτά για ένα σετ φώτων από Nissan GT-R
Πως θα μοιάζει μία νέα γενιά του εμβληματικού Nissan GT-R; (+video)

Advertisement