Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσα θα δίνατε για το σούπερ σπάνιο Nissan GT-R50;

Ελλάδα 10:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσα θα δίνατε για το σούπερ σπάνιο Nissan GT-R50;

ΝΕΑ

Πόσα θα δίνατε για το σούπερ σπάνιο Nissan GT-R50;

ΝΕΑ

Η Nissan και η Italdesign συνεργάστηκαν και το 2018 αποκάλυψαν το αποτέλεσμα με τη μορφή μιας περιορισμένης παραγωγής έκδοσης του GT-R.

Advertisement
Advertisement

Η παραγωγή των συγκεκριμένων GT-R ήταν περιορισμένη στα 50 αυτοκίνητα και κάθε ένα από αυτά, διατέθηκε έναντι του ποσού του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Το GT-R50 σχεδιάστηκε ως πρωτότυπο σχέδιο αυτοκινήτου για να γιορτάσει την 50η επέτειο τόσο του GT-R ως μοντέλου, όσο και της Italdesign ως σχεδιαστικού οίκου. Οι πελάτες είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε αρκετούς συνδυασμούς χρωμάτων, όπως η μεταλλική βαφή Liquid Silver που φαίνεται σε αυτό το αυτοκίνητο που πωλείται μέσω της Legendary Motorcars.

Advertisement
Advertisement

Στην περιγραφή του αυτοκινήτου, βλέπουμε πως η βαφή ήταν μια επιλογή που κόστισε 25.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου που κάτω από το εμπρός καπό έχει τον κλασικό V6 των 3,8 λίτρων που με τις επεμβάσεις της NISMO αποδίδει 720 ίππους και 780 Nm ροπής. Εκτός του χρώματος που κόστισε κάτι παραπάνω, στο συγκεκριμένο βλέπουμε πως έχει τοποθετηθεί και η μεγάλη αεροτομή πίσω, που το κόστος της για να τοποθετηθεί με την παραγγελία του αυτοκινήτου, ήταν 35.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τη Legendary Motorcars, το αυτοκίνητο που προσφέρεται προς πώληση δεν έχει οδηγηθεί ποτέ και τα χιλιόμετρά του είναι μόνο αυτά που έγιναν κατά την παράδοσή του στον ιδιοκτήτη. Συνολικά, το κόστος του αυτοκινήτου για αγορά ως καινούργιο, έφτασε το 1,1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ τώρα Legendary Motorcars δεν έχει «κολλήσει ταμπελάκι» με επιθυμητή τιμή αλλά αφήνει στους ενδιαφερόμενους το «ελεύθερο» να κάνουν την προσφορά τους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Όλα πλέον τα Qashqai & Juke πωλούνται με το νέο λογότυπο της Nissan
Η Nissan επαναφέρει το θρυλικό SR20DET (+video)
Nissan: Αποκάλυψε το Nissan Z GT4 (+video)

Advertisement