Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aπίστευτα λεφτά για ένα σετ φώτων από Nissan GT-R

Ελλάδα 3:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aπίστευτα λεφτά για ένα σετ φώτων από Nissan GT-R

ΝΕΑ

Aπίστευτα λεφτά για ένα σετ φώτων από Nissan GT-R

ΝΕΑ

Με τα χρήματα που θα μπορούσατε να αγοράσετε ένα ολόκληρο καινούργιο αυτοκίνητο μπορείτε να αποκτήσετε ένα σετ από φωτιστικά σώματα Nissan GT-R.

Advertisement
Advertisement

Το Nissan GT-R είναι έτσι και αλλιώς μία ειδική περίπτωση αυτοκινήτου, με πολύ σπέσιαλ χαρακτήρα και αρκετές ιδιαιτερότητες.

Αυτό σημαίνει ότι και τα ανταλλακτικά του είναι εξίσου δύσκολο στο να βρεθούν και όταν αυτό γίνει, ιδίως για τις παλαιότερες γενιάς, πιάνουν πολύ υψηλές τιμές.

Το παράδειγμα μιας περίπτωσης που εμφανίστηκε σε ιστοσελίδα, είναι ενδεικτική για το πόσο μπορεί να κοστολογήσει κανείς ένα ανταλλακτικό από GT-R.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για τα φωτιστικά σώματα από GT-R R33, τα οποία βρίσκονται σε άψογη κατάσταση και μάλιστα σε σετ, δεξί και αριστερό.

Ο κάτοχός τους ζητά ούτε λίγο ούτε πολύ 20.000 δολάρια για όποιον θέλει να τα αποκτήσει.

Η εξήγηση είναι απλή,  στις ΗΠΑ τα GT-R άργησαν να ξεκινήσουν να εισάγονται, οπότε και τα ανταλλακτικά τους σπανίζουν.

Advertisement

Στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για ένα καλό σετ από φώτα xenon τα οποία είναι έτοιμα να τοποθετηθούν στο αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη ενός τέτοιου GT-R.

Advertisement

Τα συγκεκριμένα φωτιστικά σώματα ταξίδεψαν από την Ιαπωνία στην Τζόρτζια των ΗΠΑ το 2009 και έμειναν στο κουτί τους μέχρι σήμερα που βγαίνουν σε δημοπρασία.

Πάντως η Nissan μέσω της Nismo προσπαθεί να κρατά μία κάποια παραγωγή από ανταλλακτικά. Δεν πρόκειται όμως για μία συγκεκριμένη σταθερή παραγωγή, και έτσι ιδίως τα ανταλλακτικά για παλαιότερα GT-R είναι εξαιρετικά δυσεύρετα και όπως φαίνεται, πανάκριβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πως θα μοιάζει μία νέα γενιά του εμβληματικού Nissan GT-R; (+video)
Nissan GT-R: Από το βραβείο, στο συνεργείο (video)
Προλάβετε τα τελευταία Nissan GT-R

Advertisement