Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι η νέα Mercedes-AMG A 45 Sedan;

Ελλάδα 22:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι η νέα Mercedes-AMG A 45 Sedan;

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι η νέα Mercedes-AMG A 45 Sedan;

ΝΕΑ

Με ταχείς ρυθμούς πραγματοποιείται η εξέλιξη της νέας Mercedes AMG A45, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, με τους σχεδιαστές τις X-Tomi Design να πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα και να μας παρουσιάζουν την δική τους εκδοχή για την σεντάν έκδοση της σειράς. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το σχέδιο της X-Tomi Design σίγουρα δεν ανήκει μόνο στην φαντασία του σχεδιαστή του καθώς ο επικεφαλής της AMG, Tobias Moers έχει επιβεβαιώσει την παρουσίαση του μοντέλου αλλά και μια λιγότερο ισχυρή έκδοση A35 που θα το ακολουθήσει, με απόδοση κοντά στους 300 ίππους -πάνω από 400 για τις A45.

Στις οθόνες μας βλέπουμε λοιπόν το σχέδιο ενός δυναμικού sedan, που βασίζεται στην Mercedes A-Class L Sedan που δημιουργήθηκε για την κινέζικη αγορά και παρουσιάστηκε στο φετινό σαλόνι του Πεκίνου. Η διαφορές σε σχέση με αυτό εντοπίζονται μπροστά στον προφυλακτήρα με τις μεγάλες εισαγωγές αέρα. Η όλη σχεδίαση φαίνεται να έχει κρατηθεί σε σχετικά διακριτικά επίπεδα με τους τεράστιους τροχούς να γεμίζουν σχεδόν ολοκληρωτικά τους θόλους και τα μαρσπιέ να συμπληρώνουν την εικόνα. Οι σχεδιαστές από την Ουγγαρία το έπαιξαν… safe και δεν τους βγήκε σε κακό αφού δεν υπάρχουν ακρότητες στο αμάξωμα της υποτιθέμενης A45 που να δημιουργούν ξινίλες. Όταν με το καλό έρθει και το μοντέλο παραγωγής δεν θα ήταν άσχημο να κάνουμε μια σύγκριση, ώστε να δούμε πού και κατά πόσο έπεσαν μέσα.

mercedes-amg-a45-sedan-render-640

Advertisement
Advertisement

Η A-Class Sedan αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στο δεύτερο μισό του 2018, με τις σπορ εκδόσεις να έρχονται περίπου ένα χρόνο μετά.