Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι η νέα BMW X2

Ελλάδα 10:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι η νέα BMW X2

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι η νέα BMW X2

ΝΕΑ

Η BMW οδεύει προς το να «στρίψει» τη νέα της X2 σε μια πιο ξεκάθαρα coupe μορφή, που θα της δώσει έναν αρκετά διαφορετικό αέρα.

Advertisement
Advertisement

Είναι εντυπωσιακό το ότι σχεδόν όλα τα στοιχεία του αυτοκινήτου είναι νέα, οπότε και η εμφάνισή του ορίζει μια διαφορετική προσέγγιση στο κοινό των SUV της κατηγορίας.

Το ψηφιακό σκίτσο που αλιεύσαμε από τον λογαριασμό sugardesign_1 στο Instagram, δίνει μια πολύ ρεαλιστική απεικόνιση του αυτοκινήτου που έχει στοιχεία από την ολοκαίνουργια X1, με μια διαμόρφωση στο πίσω μέρος που παραπέμπει στην X4.

Το μοντέλο που στην πραγματικότητα θα βασίζεται στην πλατφόρμα CLAR, πάνω στην οποία έχουν «χτιστεί» και μια σειρά από άλλα μοντέλα της εταιρείας, δίνει μεγάλα περιθώρια ευελιξίας στην εταιρεία αναφορικά με τα μηχανικά μέρη και τους κινητήρες.

Advertisement
Advertisement

Η coupe διαμόρφωση του πίσω μέρους είναι αυτή που κάνει όλη τη διαφορά, δίνοντας ένα σαφώς πιο δυναμικό προφίλ στο αυτοκίνητο που έχει ήδη το δικό του κοινό, μέσα σε μια κατηγορία που αναπτύσσεται διαρκώς.

Από την BMW, προκύπτει πως για να δούμε την πραγματική εικόνα του αυτοκινήτου στην τελική του μορφή, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα μέσα του 2023, όταν και θα αρχίσει η επίσημη πληροφόρηση για το μοντέλο που στις ευρωπαϊκές αγορές θα δούμε στις αρχές του 2024.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έκλεβαν BMW X5 για παράνομες μεταφορές αλλοδαπών!
Η νέα BMW X2 που έρχεται θα είναι αλλιώς
Η Porsche κάνει focus στη βιωσιμότητα

Advertisement