Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το νέο Honda Civic (εικόνες)

Ελλάδα 6:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι το νέο Honda Civic (εικόνες)

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι το νέο Honda Civic (εικόνες)

ΝΕΑ

Λίγες εβδομάδες πριν την επίσημη αποκάλυψη του δημοφιλούς μοντέλου, διέρρευσαν στο διαδίκτυο κάποιες φωτογραφίες που μας δείχνουν το αμάξωμα – Ποιες είναι οι διαφορές συγκριτικά με το πρωτότυπο;

Advertisement
Advertisement

Λίγο πριν εκπνεύσει το 2020 η Honda παρουσίασε μέσω διαδικτυακής εκδήλωσης την πρωτότυπη εκδοχή του νέου Civic, 11ης γενιάς, σε σεντάν έκδοση.

Από τότε επικρατεί διάχυτη ανυπομονησία, με πολλούς να περιμένουν καρτερικά την εικόνα του μοντέλου που θα διατεθεί στην παραγωγή. Η αγωνία, φαίνεται πως μετριάζεται σημαντικά, καθώς διέρρευσαν στο διαδίκτυο κάποιες φωτογραφίες που απεικονίζουν το Civic παραγωγής. Και όπως μπορείτε να δείτε οι διαφορές είναι πολύ μικρές σε σχέση με το πορτοκαλί πρωτότυπο της κεντρικής μας φωτογραφίας που είχε παρουσιαστεί πέρυσι στις ΗΠΑ.

Advertisement
Advertisement

Οι τελευταίες φαίνεται πως «τραβήχτηκαν» από τους υπάλληλους του Υπουργείου Βιομηχανίας και Τεχνολογιών Πληροφορικής της Κίνας, στο πλαίσιο της διαδικασίας λήψης έγκρισης ομολογοποίησης, και δημοσιεύτηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της κεντρικής δημόσιας υπηρεσίας.

Η διαρροή των φωτογραφιών, όπως είναι εύλογο, έγινε αντιληπτή από πολλά Μέσα, προσφέροντάς μας μια γεύση για όσα πρέπει να περιμένουμε.

Advertisement

Συγκριτικά με την πρωτότυπη έκδοση, δεν παρατηρούνται μεγάλες σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις. Στη μάσκα του Civic συναντάμε τα ίδια λεπτά φωτιστικά σώματα, τα οποία μοιάζουν να αποτελούν συνέχεια της λεπτοκαμωμένης γρίλιας, ενώ επιβλητικότητα εκπέμπει ο προφυλακτήρας με τη μεγάλη εισαγωγή αέρα. Το μοναδικό στοιχείο που έχει υποβληθεί σε επέμβαση – έχοντας μεγαλύτερες διαστάσεις– είναι οι εσοχές για τα φώτα ομίχλης. Όσον αφορά το πίσω μέρος, διατηρούνται τα οριζόντια φωτιστικά σώματα, όπως και οι έντονες ακμές.

Advertisement

Εικόνα για τον διάκοσμο της καμπίνας δεν διέρρευσε, αλλά, όπως έχουν καταδείξει οι teaser φωτογραφίες, στο κέντρο του ταμπλό θα εδρεύει μια αιωρούμενη ψηφιακή οθόνη 9 ιντσών, ενώ σε επίπεδο σχεδιασμό θα υιοθετείται ένα μίνιμαλ μοτίβο, με απουσία των περιττών γραμμών.

Τέλος, όπως είχε δηλώσει η Honda η επίσημη αποκάλυψη του νέου Civic είναι προγραμματισμένη για την άνοιξη του 2021.

Διαβάστε επίσης:
Honda Civic Type R… αναμετράται με εξωγήινο (video)
Το επόμενο Honda Civic Type R δεν θα… “ηλεκτροποιηθεί”
Ακόμα πιο extreme το Honda Civic Type R

Advertisement