Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Honda Civic Type R… αναμετράται με εξωγήινο (video)

Ελλάδα 12:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Honda Civic Type R… αναμετράται με εξωγήινο (video)

ΝΕΑ

Honda Civic Type R… αναμετράται με εξωγήινο (video)

ΝΕΑ

Η Honda μας συστήνει με το Honda Civic Type R Limited Edition μέσω ενός ευφάνταστου βίντεο.

Advertisement
Advertisement

«Το Honda Civic Type R έχει κατακτήσει τα πάντα σε αυτόν τον πλανήτη. Επομένως, γιατί να μην εξετάσουμε αν μπορεί να επικρατήσει έναντι ενός εξωγήινου πλάσματος;»

Αυτό το ερώτημα θέτει η Honda, προκειμένου να γνωστοποιήσει στους φίλους της τις δυνατότητες του περιορισμένης παραγωγής Honda Civic Type R, Limited Edition.

Ειδικότερα, σε βίντεο που έδωσε στο φως της δημοσιότητας, απεικονίζεται ένα αντίτυπο του σκληροπυρηνικού μοντέλου να καταδιώκεται από ένα απόκοσμο πλάσμα.

Advertisement
Advertisement

 «Ποιος θα βγει νικητής σε αυτόν τον άτυπο αγώνα», διερωτώνται οι άνθρωποι της ιαπωνικής εταιρείας, με την απάντηση να παρέχεται στο τέλος του οπτικοακουστικού υλικου.

Honda Civic Type-R Limited Edition

Σημειώνεται πως το Honda Civic Type R Limited Edition, το οποίο παράχθηκε σε λιγότερες από 1.000 μονάδες (μόνο 100 στην Ευρώπη), διατίθετο αποκλειστικά σε κίτρινο χρώμα.

Advertisement

Επίσης, φέρει μειωμένο βάρος ελέω της χρήσης ελαφρύτερων σφυρήλατων ζαντών της BBS, όπως και χάρη στην απομάκρυνση αρκετών ηχομονωτικών υλικών, του πίσω υαλοκαθαριστήρα, του συστήματος πολυμέσων και του κλιματισμού.

Advertisement

Στο εσωτερικό, συγκριτικά με το απλό Type R, το Limited Edition Edition ενσωματώνει τιμόνι επενδυμένο με αλκαντάρα, ενώ παρατηρείται διαφορετική μεταλλική λαβή στον επιλογέα των ταχυτήτων.

Το σκληροπυρηνικό μοντέλο τροφοδοτείται από τον γνωστό 2λιτρο VTEC τούρμπο των 320 ίππων (6.500 σ.α.λ.) και των 400 Nm ροπής (2.500-4.500 σ.α.λ.), με την επιτάχυνση στα 100 χλμ./ώρα από στάση να αποτελεί υπόθεση 5,7 δευτερολέπτων.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Honda N-One με άγριες διαθέσεις 

Ο κινητήρας του Civic Type R θα έκανε πολύ δυναμική μια ενδεχόμενη νέα γενιά Honda S2000

Έρχεται το νέο Honda Civic (VIDEO)