Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμα πιο extreme το Honda Civic Type R

Ελλάδα 15:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμα πιο extreme το Honda Civic Type R

ΝΕΑ

Ακόμα πιο extreme το Honda Civic Type R

ΝΕΑ

Για όσους θεωρούσαν το Civic Type R διακριτικό, η Varis έχει την πρόταση που θα κάνει το μοντέλο της Honda να δείχνει πραγματικά ετοιμοπόλεμο για πίστα.

Advertisement
Advertisement

Ούτως ή άλλως το Honda Civic Type R δεν περνάει απαρατήρητο αλλά με την πρόταση της Varis, το αυτοκίνητο γίνεται θέμα συζήτησης για ολόκληρες πόλεις.

Το Honda Civic Type R, είναι προκλητικό και όσο ικανό πρέπει για να προσφέρει οδηγική απόλαυση και ταχύτατες μετακινήσεις, χωρίς να αποκλείει τη συμμετοχή σε track days χωρίς την παραμικρή επέμβαση από τον κάτοχό του. Η τελευταία του έκδοση ήταν τόσο ακραία σε ότι είχε να κάνει με την αισθητική της, που κατά την ανανέωση του μοντέλου η Honda επέλεξε μια πιο «ήπια» προσέγγιση. Αυτό όμως ώθησε βελτιωτές όπως η Varis, να κάνουν τις δικές τους προτάσεις επί του μοντέλου για όσους θέλουν πραγματικά να μην περνούν απαρατήρητοι πουθενά.

Advertisement
Advertisement

Το κιτ ονομάζεται «Arising-II Aero Kit» και ταιριάζει σε όλα τα FK8 Civic Type R που παράγονται από το 2017 έως το 2020. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το αυτοκίνητο γίνεται απόλυτα απειλητικό για οτιδήποτε κυκλοφορεί στο δρόμο αλλά όλο το πακέτο, έχει ένα κόστος που το καθιστά άξιο θαυμασμού για τη μοναδικότητά του. Μόνο ο μπροστινός προφυλακτήρας κοστίζει 2.645 δολάρια. Με δεδομένο πως οι πιο ακραίες επεμβάσεις εντοπίζονται στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, αξίζει να σημειώσουμε πως στην τιμή του αυτοκινήτου, ο φιλόδοξος ιδιοκτήτης που θέλει να ξεχωρίζει πραγματικά, θα πρέπει να διαθέσει ένα ποσό της τάξεως των 18.000 δολαρίων (περίπου 15.000 ευρώ) για να κάνει το δικό του Type R να μην μοιάζει με κανένα άλλο.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  
Διαβάστε ακόμα: