Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι οι ανανεωμένες BMW X5 και X6

Ελλάδα 22:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα είναι οι ανανεωμένες BMW X5 και X6

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι οι ανανεωμένες BMW X5 και X6

ΝΕΑ

H BMW έχει στα σκαριά την παρουσίαση δύο -από τα πιο δημοφιλή στην κατηγορία τους- μοντέλα. Συζήτηση γίνεται γύρω από τις BMW X5 και X6, οι οποίες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο σε κατασκοπευτικές φωτογραφίες.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, οι σχεδιαστές στο kolesa.ru είπαν να ρίξουν λίγο φως κάτω από τα καμουφλαρισμένα γερμανικά SUV. Έτσι, προχώρησαν στην αποκάλυψη των ψηφιακά επεξεργασμένων εικόνων, που δείχνουν με μια ματιά πώς πρόκειται να είναι η τελική μορφή των Χ5 και Χ6.

Φυσικά, τοποθετήθηκε στο εμπρός τμήμα η γνώριμη μάσκα της μάρκας, χωρίς ιδιαίτερες υπερβολές στις διαστάσεις των νεφρών. Αλλά αυτό που διακρίνουμε από τις εικόνες είναι ότι οι εισαγωγές έχουν κατέβει λίγο προς τα κάτω (προς το κάτω τμήμα του προφυλακτήρα), ενώ τα φωτιστικά σώματα έχουν νέα σχεδίαση. Πίσω, αναμένεται να έχουμε νέο προφυλακτήρα και νέα φώτα για την Χ5.

Αντιθέτως, η Χ6 θα κρατήσει την εικόνα του προ-facelift αυτοκινήτου. Όσο για το εσωτερικό, δεν υπάρχει ακόμα σαφή εικόνα, αλλά είναι σίγουρο ότι θα διαθέτουν τη διπλή οθόνη (πίνακας οργάνων και κεντρική οθόνη), μια διάταξη που υπάρχει και σε όλα τα νέα μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το καπό δεν θα έχουμε καμία αλλαγή, μιας και η αναβάθμιση θα είναι κυρίως αισθητική και τεχνολογική. Εντός του έτους θα υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για τις ανανεωμένες Χ5 και Χ6, μιας και η πρώτη θα λανσαριστεί πριν το τέλος του 2022. Η BMW X6 θα αποκαλυφθεί στις αρχές του επόμενου έτους με την έναρξη της παραγωγής να εκτιμάται στα μέσα του 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με τη BMW M240i xDrive Coupe στη Γερμανία
Η BMW δεν αποκλείει ένα ηλεκτρικό supercar
Η BMW γνωρίζει από ελληνική μυθολογία (+video)

Advertisement