Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η BMW δεν αποκλείει ένα ηλεκτρικό supercar

Ελλάδα 1:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η BMW δεν αποκλείει ένα ηλεκτρικό supercar

ΝΕΑ

Η BMW δεν αποκλείει ένα ηλεκτρικό supercar

ΝΕΑ

Μπορεί στις εικόνες να βλέπουμε ένα πρωτότυπο που δεν προχώρησε ποτέ από τη BMW αλλά για τη Γερμανική εταιρεία, η ιδέα της παραγωγής ενός ηλεκτρικού υπεραυτοκινήτου φαινεται πως δεν έχει «σβήσει».

Advertisement
Advertisement

Το υβριδικό υπεραυτοκίνητο BMW Vision M των 600 ίππων που βλέπουμε στις φωτογραφίες δεν πέρασε ποτέ από το στάδιο του πρωτοτύπου σε αυτό του μοντέλου παραγωγής.

Ωστόσο, η BMW ετοιμάζει με την ονομασία ΧΜ ένα «Μ» μοντέλο που περιμένουμε να το δούμε στην τελική του μορφή μέχρι το τέλος του έτους. Θα είναι ένα plug-in υβριδικό SUV και όχι κάποιο χαμηλό σπορ διθέσιο coupe. Πάνω στην ίδια πλατφόρμα όμως, την Neue Klasse, οι «πιστοί» της BMW και των επιδόσεων, θα πρέπει να περιμένουν ένα ακόμα μοντέλο που θα έχει προσανατολισμό στη χαρά της οδήγησης και της υψηλής απόδοσης.

Ο Επικεφαλής Τεχνικός Διευθυντής της BMW, Frank Weber, σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως από την εταιρεία, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να σχεδιαστεί ένα αυτοκίνητο που θα παίξει το ρόλο που είχε η Μ1 στο παρελθόν. Ένα εμβληματικό μοντέλο που θα θεωρείται διαφήμιση για εκείνη, όπως έκανε το θρυλικό coupe στο παρελθόν μπορεί να μην είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη επιχειρηματική κίνηση που μπορεί να γίνει, θα έδινε όμως στη BMW μια σημαντική ώθηση στην εικόνα της.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η BMW ανανέωσε τη σειρά 8
BMW Motorrad: To 2021 η καλύτερη χρονιά όλων των εποχών
Σπορ επιδόσεις και έντονες συγκινήσεις για το νέο Ford Fiesta ST

 

Advertisement

 

 

Advertisement