Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα δείχνει το νέο Jeep Grand Cherokee

Ελλάδα 2:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα δείχνει το νέο Jeep Grand Cherokee

ΝΕΑ

Έτσι θα δείχνει το νέο Jeep Grand Cherokee

ΝΕΑ

Η επόμενη γενιά του Jeep Grand Cherokee καταφθάνει σε λίγο καιρό. Έχουμε δει κατασκοπευτικές φωτογραφίες πριν από κάποιες εβδομάδες, αλλά ακόμη και χωρίς αυτές γνωρίζαμε ότι έρχεται το νέο μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Το τρέχον Grand Cherokee χρονολογείται από το 2011 και στην εξαιρετικά επίκαιρη κατηγορία των SUV / crossver, η ηλικία του θεωρείται απαγορευτική.

Οι κατασκοπευτικές λήψεις έπιασαν ένα δοκιμαστικό όχημα με τη μάσκα και τους προβολείς να αποκαλύπτονται μερικώς, ενώ ο συνολικός σχεδιασμός χαρακτηρίζεται συγκρατημένος και στο νέο μοντέλο. Περιμένουμε ότι η μάσκα θα μεγαλώσει ελαφρώς και οι προβολείς θα αδυνατίσουν, αλλά το πρόσωπο θα είναι εύκολα αναγνωρίσιμο και πολύ οικείο στους πιστούς της Jeep.

Ομοίως, το προφίλ του Grand Cherokee δεν θα παρεκκλίνει πολύ από την τρέχουσα σχεδιαστική γλώσσα. Σε μια κατηγορία όπου οι αντίθετες γραμμές αμαξώματος και οι μεγάλες καμάρες των τροχών αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, το Grand Cherokee μπορεί να ξεχωρίζει στο πλήθος χωρίς προσπάθεια. Ωστόσο, δεν πρέπει να είναι ένα αντίγραφο του τρέχοντος μοντέλου – οι πηγές μας λένε ότι το SUV επόμενης γενιάς θα πατά στην ίδια πλατφόρμα με την αντίστοιχη της Alfa Romeo Giulia και Stelvio. Αυτό σημαίνει ότι το μεταξόνιο θα είναι μεγαλύτερο και ότι θα προσφερθεί μια τρίτη σειρά καθισμάτων.

Advertisement
Advertisement

Οι εξωτερικές αλλαγές μπορεί να είναι συντηρητικές αλλά στο εσωτερικό φαίνεται ότι οι σχεδιαστές της Jeep θέλουν να μεταφέρουν το Grand Cherokee στο σήμερα. Μια μεγάλη οθόνη ψυχαγωγίας είναι εμφανής στο κέντρο, πλαισιωμένη από ακριβό ραμμένο δέρμα. Το ταμπλό οργάνων είναι ψηφιακό, και παρόλο που εξακολουθούν να υπάρχουν μερικά κουμπιά, είναι πολύ πιο λιτό και μοντέρνο σε σχεδιασμό σε σύγκριση με το απερχόμενο μοντέλο.

Οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο πως το νέο Grand Cherokee θα κάνει ντεμπούτο φέτος ή το αργότερο στις αρχές του 2021. Η πανδημία όμως έχει επηρεάσει ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία και ενώ δεν έχουμε ακούσει τίποτα επίσημο σχετικά με το νέο Grand Cherokee πιστεύουμε τώρα ότι θα κάνει ντεμπούτο στα τέλη του έτους και θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του επόμενου έτους.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Το νέο Jeep Grand Cherokee δοκιμάζεται υπό άκρα μυστικότητα

Advertisement

Jeep Grand Cherokee Trackhawk: Ρεκόρ με 280 χλμ./ώρα στον πάγο

Νέες εκδόσεις Jeep Grand Cherokee S-Limited Edition

 

Advertisement