Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέες εκδόσεις Jeep Grand Cherokee S-Limited Edition

Ελλάδα 4:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες εκδόσεις Jeep Grand Cherokee S-Limited Edition

ΝΕΑ

Νέες εκδόσεις Jeep Grand Cherokee S-Limited Edition

ΝΕΑ

Η Jeep έχει ξεκινήσει την παραγωγή δύο νέων μοντέλων περιορισμένης έκδοσης Grand Cherokee στην Αυστραλία, τα οποία θα ονομάζονται S-Limited και S-Overland.

Advertisement
Advertisement

 

Το πρώτο περιορίζεται σε 100 μονάδες και επαναφέρει τον κινητήρα HEMI V8 των 5,7 λίτρων. Παράγει 352 PS και ροπή 520 Nm διαθέτοντας την ικανότητα ρυμούλκησης 3.500 kg. Χαρακτηριστικά στοιχεία που το ξεχωρίζουν από τα άλλα Grand Cherokee είναι το καπό SRT, η μάσκα από γρανίτη και μαύρες λεπτομέρειες στη γρίλια, διάφορα γυαλιστερά στοιχεία, εφαρμογές Granite Crystal, βαμμένα τόξα θόλων, τροχούς 20 ιντσών , ασημένια σήματα S και πολλά άλλα.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό, το Grand Cherokee S-Limited προσθέτει τόνους Liquid Titanium, ενώ διαθέτει δερμάτινα καθίσματα «Heritage» από την επετειακή έκδοση και μια πανοραμική διπλή ηλιοροφή. Το Grand Cherokee S-Overland, τροφοδοτείται από τον turbodiesel V6 3.0 λίτρων, με ονομαστική ισχύ 250 PS και ροπή 570 Nm, προσφέροντας ταυτόσημη ικανότητα ρυμούλκησης με το S-Limited.

Οι εξωτερικές λεπτομέρειες περιλαμβάνουν τη μαύρη μάσκα Granite Crystal, διακοσμητικά στις χειρολαβές των θυρών βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος, πλαϊνά σκαλοπάτια και σήματα «S». Το μοντέλο έρχεται επίσης με σκούρα φωτιστικά, επένδυση υψηλής ποιότητας, μαύρη οροφή και ζάντες 20 ιντσών. Η καμπίνα διαθέτει καθίσματα SRT με μαύρο δέρμα Nappa και μαύρα διάτρητα ένθετα σουέτ, ενισχυτές πόρτας σουέτ, φως στα πεντάλ και ένα ηχητικό σύστημα Harman Kardon 19 ιντσών. Μόνο 120 μονάδες του Grand Cherokee S-Overland πρόκειται να παραχθούν.

Advertisement