Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Jeep Grand Cherokee δοκιμάζεται υπό άκρα μυστικότητα

Ελλάδα 11:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Jeep Grand Cherokee δοκιμάζεται υπό άκρα μυστικότητα

ΝΕΑ

Το νέο Jeep Grand Cherokee δοκιμάζεται υπό άκρα μυστικότητα

ΝΕΑ

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το νέο Jeep Grand Cherokee με έντονο καμουφλάζ να συνεχίζει το πρόγραμμα των δοκιμών εξέλιξης.

Advertisement
Advertisement

Θεωρητικά αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να μιλάμε για τις πρώτες εντυπώσεις μας από το νέο Jeep Grand Cherokee καθώς ο αρχικός προγραμματισμός της πρεμιέρας του ήταν μέσα στο Ιούνιο. Ωστόσο η πανδημία του Covid19 και όλα τα προβλήματα που δημιούργησε το γενικευμένο lockdown έχουν μεταθέσει ένα τρίμηνο αργότερα τόσο την πρεμιέρα όσο και την παραγωγή του νέου μοντέλου.

Έτσι λοιπόν το μεγάλο SUV της Jeep κυκλοφορεί ακόμα με πλήρη αμφίεση καμουφλάζ σε όποια δημόσια εμφάνισή του κάνοντας εξαιρετικά δύσκολη κάθε διαπίστωση σχετικά με την εμφάνιση. Πάντως φαίνεται πως το νέο μοντέλο έχει αυξημένο μεταξόνιο σε σχέση με τον προκάτοχό του ενώ θυμίζουμε πως θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με τις Alfa Romeo Stelvio και Giulia. Τα ισχυρότερα σενάρια για τους κινητήρες που θα συνοδεύουν το Grand Cherokee μιλούν για έναν 2λιτρο υπετροφοροδούμενο τετρακύλινδρο σύνολο για τις εισαγωγικές εκδόσεις, Πιο ψηλά θα υπάρχει ο 3.6 V6 Pentastar με το υβριδικό σύστημα eTorque καθώς και ένας 3λιτρος V6 diesel ενώ αργότερα θα ακολουθήσει και μια plug-in υβριδική έκδοση.

Advertisement
Advertisement

Σημαντικά αναβαθμισμένο αναμένεται όμως και το τεχνολογικό επίπεδο του νέου Grand Cherokee στους τομείς της ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού καθώς και σε ότι αφορά τις δυνατότητες συνδεσιμότητα και επικοινωνίας με τη χρήση των πιο προηγμένων συστημάτων που διαθέτει αυτή τη στιγμή ο όμιλος FCA.