Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα μπορούσε να είναι το Toyota Century SUV

Ελλάδα 23:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα μπορούσε να είναι το Toyota Century SUV

ΝΕΑ

Έτσι θα μπορούσε να είναι το Toyota Century SUV

ΝΕΑ

Το θέμα έχει ξεκινήσει από την Toyota που προτίθεται να φέρει στον «πλανήτη» των πολυτελών SUV, το βαρύτιμο όνομα Century που για την αγορά της Ιαπωνίας, είναι ότι πιο πολυτελές μπορεί να αγοράσει κανείς.

Advertisement
Advertisement

Η Toyota προφανώς θέλει να αξιοποιήσει το κύρος σημαντικών ονομάτων από την αγορά της Ιαπωνίας, κάτι που είδαμε να γίνεται και με το Crown.

Το Crown μάλιστα, αποτέλεσε την αρχή για τη δημιουργία μιας οικογένειας τεσσάρων μοντέλων. Οι φήμες που έχουν αρχίσει και «φουντώνουν» στην Ιαπωνία, δίνουν χώρο σε σκέψεις που θέλουν την Toyota να χρησιμοποιεί το όνομα του Century, του πλέον πολυτελούς μοντέλου από την εγχώρια αγορά, για να προσφέρει ένα εξαιρετικά πολυτελές SUV.

Advertisement
Advertisement

Από αυτή τη φήμη ορμώμενος προφανώς, ο καλλιτέχνης Nikita Schuiko του Kolesa.ru, απέδωσε σε ψηφιακή μορφή το μοντέλο που θα μπορούσε να είναι το SUV Century. Κρατώντας ορισμένα πολύ χαρακτηριστικά στοιχεία του πολυτελούς sedan σε μια μορφή υπερυψωμένου station wagon, το render που δημιουργήθηκε παραπέμπει λίγο και σε Rolls Royce Cullinan.

Φήμες λένε ότι το Century SUV θα βασίζεται στην πλατφόρμα TNGA προσαρμοσμένη αναλόγως την ώρα που το sedan χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική Toyota N, του Lexus LS. Φαντάζει πολύ λογικό το αυτοκίνητο στην SUV εκδοχή του να εφοδιάζεται με υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, με μια συνδυαστική απόδοση που θα πλησιάζει τους 400 ίππους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ferrari: Παρουσίασε την SF-23
Μία κούκλα Ferrari στον πιο όμορφο δρόμο του κόσμου (+video)
Οι πρώτες επίσημες teaser εικόνες του νέου Renault Espace

Advertisement