Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Οι πρώτες επίσημες teaser εικόνες του νέου Renault Espace

Ελλάδα 8:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι πρώτες επίσημες teaser εικόνες του νέου Renault Espace

Mobility

Οι πρώτες επίσημες teaser εικόνες του νέου Renault Espace

Mobility

Η Renault αποκαλύπτει μέρη της σιλουέτας του ολοκαίνουργιου Espace, αφήνοντάς μας να φανταστούμε τη «συνέχεια» στο κάτω μέρος του αμαξώματος, έχοντας ένα πολύ δυναμικό επάνω μέρος.

Advertisement
Advertisement

Από το πλάι, το αμάξωμα έτσι όπως διακρίνεται από τις πρώτες φωτογραφίες που έδωσε η Renault στη δημοσιότητα, προκύπτει μια πολύ δυναμική εικόνα.

Μετά την ανακοίνωση για τη «συνέχεια» του ονόματος Espace, η Renault έδωσε στη δημοσιότητα δύο εικόνες που μας προσφέρουν τη δυνατότητα να καταλάβουμε λίγο πως θα είναι αισθητικά το μελλοντικό της SUV, που θα προσφέρεται σε εκδόσεις με 5 και 7 θέσεις. Από αυτό που βλέπουμε, μπορούμε να κρίνουμε πως η εμφάνιση του νέου Espace θα είναι ιδιαίτερα δυναμική.

Advertisement
Advertisement

Με μήκος 4,72 μέτρα, το νέο Espace αναμένεται με ενδιαφέρον για να μας δείξει την καλή διαχείριση του χώρου, τομέας στον οποίο έχει παράδοση η Renault, χάρη στην οποία η καμπίνα θα είναι ιδιαίτερα ευρύχωρη, με καλύτερη εικόνα σε σχέση με εκείνη του προκάτοχου μοντέλου. Αυτό θα υπογραμμίζεται και από την ύπαρξη εκδόσεων που θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 7 επιβάτες, παρά το γεγονός πως το μήκος είναι μικρότερο κατά 14 εκατοστά.

Το εσωτερικό πλάτος των 2,48 μέτρων, ελαφρώς μεγαλύτερο από εκείνο της απερχόμενης γενιάς, υπόσχεται καλύτερα δεδομένα για τη φιλοξενία των επιβατών. Μένει να δούμε τώρα τα δυναμικά χαρακτηριστικά του, καθώς και τα πλήρη αποκαλυπτήρια της εικόνας του νέου μοντέλου που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα σε λίγο καιρό (Άνοιξη 2023).

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Kia Rio ολοκληρώνει σιγά σιγά την παρουσία του…
Άνοδος-ρεκόρ 113% στις πωλήσεις καινούριων φορτηγών!
H Jaguar Land Rover διαχωρίζει τις αντιπροσωπείες της