Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα μπορούσε να είναι η Porsche 357 παραγωγής

Ελλάδα 13:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα μπορούσε να είναι η Porsche 357 παραγωγής

ΝΕΑ

Έτσι θα μπορούσε να είναι η Porsche 357 παραγωγής

ΝΕΑ

Δεν έχασαν χρόνο οι ψηφιακοί σχεδιαστές και μας έδειξαν πως φαντάζονται τη φουτουριστική Porsche 357 παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Μόλις λίγα 24ωρα έχουν περάσει από την επίσημη παρουσίαση της πρωτότυπης Porsche 357 και αμέσως ξεκίνησε η φαντασία των ψηφιακών σχεδιαστών να οργιάζει. Το Vision 357 παρουσιάστηκε ως μια μελέτη η οποία είχε ως βασικό στόχο να τιμήσει την θρυλική Porsche 356 και τα 75 χρόνια από την πρώτη παρουσίαση του μοντέλου, ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να το… βγάλουν στην παραγωγή.

Η πρώτη σοβαρή προσπάθεια ήρθε από τον καλλιτέχνη Theophilus Chin ο οποίος πήρε την Vision 357 και την μετέτρεψε σε ένα σύγχρονο λειτουργικό μοντέλο της Porsche. Όπως είναι φυσιολογικό, τα γραφικά με τα 75 χρόνια του μοντέλου έφυγαν και στη θέση τους μπήκε ένα έντονο πράσινο χρώμα.

Advertisement
Advertisement

Τα φωτιστικά σώματα εμπρός επίσης αφαιρέθηκαν και στη θέση τους μπήκαν τα μοντέρνα LED της 911. Στο πίσω μέρος επίσης τα φώτα είναι διαφορετικά καθώς έχει επιλεγεί η συστοιχία της Macan. Σημαντική είναι η αλλαγή στις ζάντες με τον σχεδιαστή να έχει αφαιρέσει τις ζάντες/δίσκους του αρχικού concept και στη θέση τους έχει τοποθετήσει τις μαύρες 20 ιντσών της 718 Cayman GT4 που αφήνουν εκτεθειμένες τις κίτρινες δαγκάνες των φρένων.

Από την 718 Cayman GT4 προέρχεται και ο 6κύλινδρος κινητήρας των 4.0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 500 ίππους και 450 Nm ροπής. Όσο για τα αεροδυναμικά βοηθήματα, ο Chin έχει επιλέξει το πακέτο της 911 GT3 RS διατηρώντας όπως τις εισαγωγές στο πίσω τζάμι και τις πλαϊνές κολόνες. Το αν θα δούμε τελικά την Porsche 357 στους δρόμους αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να απαντηθεί, ωστόσο είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν πολλά σχέδια εμπνευσμένα από το Vision 357.

Advertisement

Βίντεο της Vision 357 παραγωγής.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γιατί δεν χρησιμοποίησε το όνομα Safari η Porsche;
Το Vision 357 ζωντανεύει τη θρυλική Porsche 356
Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα Porsche Cayenne