Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Προ των πυλών και η Mercedes E-Class All-Terrain

Ελλάδα 3:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Προ των πυλών και η Mercedes E-Class All-Terrain

ΝΕΑ

Προ των πυλών και η Mercedes E-Class All-Terrain

ΝΕΑ

Στις 25 Απριλίου, τρέχοντος έτους, η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει επίσημα την καινούργια E-Class. Έπεται και η έκδοση All Terrain, η crossover εκδοχή της E-Class Estate, θα λέγαμε.

Advertisement
Advertisement

Πολυάσχολη η εφετινή χρονιά για τους ανθρώπους της MercedesBenz καθώς έχουν προγραμματιστεί πολλές επίσημες παρουσιάσεις νέων μοντέλων της. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και η έκτη γενιά της E-Class η οποία θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Απριλίου.

Όπως είναι αναμενόμενο, έπειτα από αυτή θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες εκδοχές της, δηλαδή η Estate και η All Terrain. Η τελευταία έχει το station wagon αμάξωμα και αυξημένο ύψος από το έδαφος, συγκριτικά, γεγονός που επιτρέπει την ευκολότερη κίνηση εκτός δρόμου. Φυσικά, το σύστημα τετρακίνησης «4Matic» θα είναι στον βασικό εξοπλισμό.

Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη εκδοχή του πολυτελούς μεγάλου μοντέλου της γερμανικής εταιρείας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2017 (φωτογραφίες), ως ανταγωνιστής τού Audi A6 Allroad.

Advertisement
Advertisement

Το αμάξωμα της E-Class All-Terrain θα έχει μαύρου χρώματος προστατευτικό πλαστικό περιμετρικά το οποίο θα τονίζει τον χαρακτήρα της έκδοσης. Στο σύστημα «Dynamic Select» θα υπάρχει και η επιλογή «All Terrain» χάρη στην οποία θα παραμετροποιεί κατάλληλα τη λειτουργία τής ανάρτησης, του κιβώτιου ταχυτήτων, του συστήματος τετρακίνησης και της πρόσφυσης των τροχών όπως και του κιβωτίου ταχυτήτων στις εκτός δρόμου διαδρομές.

Αναφορικά με τους κινητήρες, κάτω από το καπό της θα υπάρχουν κάποιοι από αυτούς με τους οποίους θα διατίθεται το νέο μοντέλο γενικότερα. Ακριβείς πληροφορίες για την E-Class All-Terrain θα γνωρίζουμε όταν θα παρουσιαστεί επίσημα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Οι νέες Mercedes GLA και GLB
Αυτή είναι η πρόγονος της Mercedes-AMG One (+video)
Η Mercedes S-Class… χοροπηδάει (+video)

 

Advertisement