Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα μπορούσε να είναι η επόμενη 5άρα της BMW

Ελλάδα 15:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα μπορούσε να είναι η επόμενη 5άρα της BMW

ΝΕΑ

Έτσι θα μπορούσε να είναι η επόμενη 5άρα της BMW

ΝΕΑ

Το μοντέλο της BMW που περιμένουμε να δούμε να ανανεώνεται σχετικά σύντομα, φαντάζει λογικό να είναι επηρεασμένο σε επίπεδο αισθητικής από τις υπόλοιπες «φρέσκες» προτάσεις της Γερμανικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Η επόμενη γενιά της Σειράς 5 της BMW, κατά πάσα πιθανότητα θα έχει πολλά κοινά στοιχεία με τη νέα Σειρά 7– ειδικά στο εμπρός μέρος.

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα των X7 και i7, δεν είναι άλλο από τα «διπλά» φωτιστικά εμπρός, που μοιάζουν να είναι μικρά σε σχέση με τη συνολική μετωπική επιφάνεια των δύο αυτοκινήτων. Αυτό όπως φαίνεται, θα είναι το επόμενο μοτίβο για τη σχεδίαση των μοντέλων της BΜW που θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε. Με αυτό ακριβώς το ερέθισμα, πολύ καλλιτέχνες των pixels, έχουν ήδη προχωρήσει σε «προβλέψεις» που έχουν να κάνουν με την τελική εμφάνιση του μοντέλου που αναμένεται να δούμε το 2024 στην τελική του μορφή.

Advertisement
Advertisement

Αυτό που ξέρουμε μέχρι στιγμής, είναι πως η επόμενη M5 βρίσκεται σε διαδικασία δοκιμών σε πραγματικές συνθήκες, κάτι που σημαίνει πως δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της έστω και με τη μορφή καμουφλαρισμένου πρωτοτύπου σε δημοσιεύματα από όλο τον κόσμο.

Προς το παρόν όμως, έχουμε την «υποψηφιότητα» της πρότασης της SRK Designs στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να είναι αυτή που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να έχει «πέσει μέσα» σε ότι αφορά στην αισθητική του αμαξώματος που θα έχει η επόμενη γενιά του μεσαίου σεντάν της BMW.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γνωρίστε τη νέα BMW M3 Touring (video)
Οι μελλοντικές BMW δεν θα ξεπεράσουν το βάρος της i7
BMW: Διαρροή για την ανανεωμένη X7!