Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

BMW: Διαρροή για την ανανεωμένη X7!

Ελλάδα 23:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW: Διαρροή για την ανανεωμένη X7!

ΝΕΑ

BMW: Διαρροή για την ανανεωμένη X7!

ΝΕΑ

Μία δημοσίευση στο Instagram ήταν αρκετή για να φέρει στο φως την ανανεωμένη X7, έστω και αν αυτή δεν έγινε με τον πλέον επίσημο τρόπο.

Advertisement
Advertisement

Ο Wilco Blok αποφάσισε να μοιραστεί με του ακόλουθους του στα social media την X7 facelift, ευχαριστώντας παράλληλα τον Ρώσο Vladimir Potanin για την αποκάλυψη.

O πρώτος είναι γνωστός για τις… κατασκοπευτικές του ικανότητες όσον αφορά τα νέα μοντέλα, ενώ ο δεύτερος κατά πάσα πιθανότητα πρόλαβε να αλιεύσει τη φωτογραφία από το επίσημο site της BMW στη Λευκορωσία. Η ανανεωμένη X7 δημοσιεύθηκε για λίγο κατά λάθος, αφού η επίσημη αποκάλυψη της θα ακολουθήσει από μέρα σε μέρα.

Το λάθος αυτό όμως ήταν αρκετό ώστε να μας επιβεβαιώσει τις υποψίες -που είχαν προκύψει από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες- σχετικά με τα διαχωρισμένα φωτιστικά σώματα. Τα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED βρίσκονται στο πάνω μέρος, ενώ τα πορείας είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος και έχουν στενόμακρη σχεδίαση.

Advertisement
Advertisement

Ακριβώς από κάτω εκτείνονται στενοί κάθετοι αεραγωγοί, ενώ η τεράστια εισαγωγή αέρα δεν αποτελεί πλέον έκπληξη αλλά δείχνει ακόμη πιο επιβλητική στο θηριώδες Χ7. Τόσο το πίσω μέρος, όσο και το εσωτερικό παραμένουν επτασφράγιστα μυστικά για τη βαυαρική φίρμα. Έτσι και αλλιώς πάντως η BMW δεν θα αργήσει να δώσει στο φως της δημοσιότητας περισσότερα στοιχεία για το φρεσκάρισμα του μεγάλου της SUV, που έρχεται αντιμέτωπο με τα Audi Q9 και Mercedes GLS.

Εξάλλου για τον ερχόμενο Απρίλιο έχει προγραμματιστεί και το ντεμπούτο του i7, του ηλεκτρικού σεντάν που αναμένεται να είναι το ισχυρότερο και ταχύτερο μέλος της οικογένειας με το «νούμερο 7».

Advertisement

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτσι θα είναι οι ανανεωμένες BMW X5 και X6
NHTSA: Ανάκληση αυτοκινήτων BMW
Στο «σφυρί» BMW, Mercedes, Toyota και Porsche από 300 ευρώ!

Advertisement