Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γνωρίστε τη νέα BMW M3 Touring (video)

Ελλάδα 8:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γνωρίστε τη νέα BMW M3 Touring (video)

ΝΕΑ

Γνωρίστε τη νέα BMW M3 Touring (video)

ΝΕΑ

Η νέα επερχόμενη BMW M3 Touring ολοκλήρωσε τις δοκιμές εξέλιξης και αναμένεται να ενθουσιάσει τους… ανήσυχους οικογενειάρχες.

Advertisement
Advertisement

Μια νέα κατηγορία για την εταιρεία πρόκειται να αποκαλύψει σύντομα επίσημα, αυτή των οικογενειακών station με υψηλές επιδόσεις. Έχοντας λοιπόν στη γκάμα της BMW μια σειρά από Μ μοντέλα, η βαυαρική φίρμα αποκάλυψε την M3 Touring.

Όπως θα περίμενε κανείς, η BMW M3 Touring μοιράζεται πολλά σχεδιαστικά στοιχεία με τη sedan έκδοση του μοντέλου. Η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα, εστιάζεται στον πίσω προφυλακτήρα με τις έντονες ακμές που «φιλοξενεί» τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης, οι οποίες πλαισιώνονται από τον μεγάλο μαύρο διαχύτη.

Στο επάνω μέρος της πόρτας του χώρου αποσκευών, διακρίνεται μια ενσωματωμένη μικρή αλλά ευδιάκριτη αεροτομή, ενώ από την εικόνα που έχουμε μέχρι στιγμή, διακρίνονται και ράγες οροφής.

Advertisement
Advertisement

Είναι απόλυτα λογικό ότι κάτω από το καπό της BMW M3 Touring θα υπάρχει ο 3λιτρος twin-turbo κινητήρας. Ωστόσο, εάν οι φήμες αληθεύουν, ότι δηλαδή η «οικογενειακή» έκδοση θα προσφέρεται μόνο ως Competition, τότε η απόδοση του μηχανικού συνόλου θα αγγίζει τα 510 άλογα και τα 650 Nm ροπής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πρώτες εικόνες από τη BMW i7
BMW M3 Touring: Για τους ατίθασους οικογενειάρχες
Σας θυμίζει κάτι το Aito M5 με τεχνολογία της Huawei;

Advertisement