Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτοιμη η νέα Rolls Royce Ghost

Ελλάδα 18:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμη η νέα Rolls Royce Ghost

ΝΕΑ

Έτοιμη η νέα Rolls Royce Ghost

ΝΕΑ

Με μια ανοιχτή επιστολή, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Rolls Royce, Torsten Muller-Otvos, αναφέρεται στη σημασία της νέας Ghost που θα αποκαλυφθεί επισήμως το φθινόπωρο.

Advertisement
Advertisement

Για το φθινόπωρο έχει τοποθετηθεί χρονικά η επίσημη αποκάλυψη της νέας Ghost από την Rolls-Royce Motor Cars, για την οποία το συγκεκριμένο μοντέλο έχει ιδιαίτερη βαρύτητα μέσα στα 116 χρόνια της μάρκας.

Καθώς γίνονται οι τελικές προετοιμασίες για την αποκάλυψη της νέας Ghost, ο Διευθύνων Σύμβουλος της μάρκας, Torsten Muller-Otvos, ετοίμασε μια ανοιχτή επιστολή με την οποία απευθύνεται στο κοινό που περιμένει το νέο μοντέλο. Σε αυτή την επιστολή, ο Muller-Otvos κάνει έναν σύντομο απολογισμό για την πορεία της προηγούμενης έκδοσης του μοντέλου, το οποίο είναι για την Rolls Royce το πιο επιτυχημένο στην ιστορία της. Συγκεκριμένα, η επιστολή αναφέρει τα εξής: «Η κυκλοφορία ενός νέου Rolls-Royce είναι αναμφισβήτητα μια ιστορική στιγμή. Ωστόσο, η παρουσίαση της νέας Ghost περιλαμβάνει μια τεράστια ευθύνη για όλους εμάς που εργαζόμαστε στη μάρκα. Το νέο μας μοντέλο, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του το φθινόπωρο, έρχεται να συνεχίσει την επιτυχία της προηγούμενης έκδοσης που παρουσιάστηκε το 2009 και έγινε το πιο επιτυχημένο μοντέλο στην ιστορία της μάρκας που φέτος μετράει 116 χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Καθώς φτάναμε στα τελικά στάδια εξέλιξης αυτού του νέου μας μοντέλου, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με την πανδημία του COVID-19. Αυτός ο αόρατος εχθρός ρίχνει μια σοβαρή και επίμονη σκιά στον κόσμο. Στη Rolls-Royce, κρατήσαμε τις ισορροπίες μας με τη μέγιστη έμφαση στην ευημερία των ανθρώπων μας, στο σπίτι της Rolls-Royce στο Goodwood, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Εμείς συνεχίσαμε προσεκτικά και υπεύθυνα για την ολοκλήρωση αυτού του αξιόλογου project. Η εμπειρία αυτή, υπενθύμισε σε εμάς αλλά και σε όλο τον κόσμο ότι η Rolls-Royce, με το έμβλημά της να απεικονίσει την έκσταση, έχει υπομείνει με ανθεκτικότητα όλες τις αντιξοότητες και συνεχίζει να χρησιμεύει ως σύμβολο φιλοδοξίας και προσπάθειας. Η δημιουργία ενός προϊόντος που θα ανταποκρίνεται στους πελάτες μας για τα επόμενα δέκα χρόνια σήμαινε ότι έπρεπε να ακούσουμε πολύ προσεκτικά τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες τους. Και το κάναμε. Μας είπαν ότι απόλαυσαν πολύ την ευελιξία της Ghost και τον χαρακτήρα της. Είναι ένα αυτοκίνητο που τους άρεσε να οδηγούν ή απλά να είναι επιβάτες, σε περίπτωση που η περίσταση επέβαλλε την ύπαρξη σοφέρ.

Έτσι, πριν από πέντε χρόνια, ξεκινήσαμε τη δημιουργία της νέας μας Ghost και αυτό ήταν το καθήκον που τα μόνα συστατικά που θεωρήσαμε κατάλληλα να μεταφέρουμε ήταν το πνεύμα της έκστασης και οι ομπρέλες στις πόρτες. Όλα τα άλλα είναι εντελώς καινούργια. Το αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί, εξελιχθεί και κατασκευαστεί από την αρχή στο Παγκόσμιο Κέντρο Πολυτελούς Παραγωγικής Αριστείας στο Goodwood, West Sussex, για να απαντήσει στις ρητές επιθυμίες και επιθυμίες των πελατών μας. Η Ghost είναι η πιο αγνή έκφραση του Rolls-Royce μέχρι στιγμής. Ένα όμορφο, μινιμαλιστικό, αλλά εξαιρετικά πολύπλοκο προϊόν που είναι απόλυτα σε αρμονία με τις ανάγκες των πελατών μας και απόλυτα συμβατό με τις εποχές που ζούμε όλοι. Η Rolls-Royce θα συνεχίσει να κινείται προς τα εμπρός. Η εταιρεία δεν θα καθοριστεί ούτε θα περιοριστεί από τους προσωρινούς περιορισμούς των καιρών. Θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε για ένα καλύτερο αύριο με θετική διάθεση και ελπίδα, αγωνιζόμενοι για την τελειότητα και παράγοντας ισχυρά σύμβολα που εμπνέουν το μεγαλείο και τη φιλοδοξία. Σε αυτό το πνεύμα, σας προσκαλούμε να γνωρίσετε τη νέα μας Ghost τους επόμενους μήνες. Περισσότερες λεπτομέρειες αυτής της ιστορικής στιγμής θα ακολουθήσουν τις επόμενες εβδομάδες, ξεκινώντας με μια σειρά τεσσάρων όμορφων κινούμενων σχεδίων».

Advertisement

Διαβάστε ακόμα: Rolls Royce Ghost το Φθινόπωρο

Advertisement

Η νέα Rolls Royce Ghost σε δοκιμές εξέλιξης 

Ινδία: Από την έκθεση στον τοίχο μια ολοκαίνουργια Ghost