Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Morgan ετοιμάζει νέο τρίτροχο

Ελλάδα 18:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Morgan ετοιμάζει νέο τρίτροχο

ΝΕΑ

H Morgan ετοιμάζει νέο τρίτροχο

ΝΕΑ

Η παραγωγή του τρίτροχου της Morgan όπως το έχουμε δει μέχρι σήμερα, αναμένεται να λήξει στα τέλη του 2021 αλλά η Βρετανική εταιρεία κάτι ετοιμάζει για το άμεσο μέλλον.

Advertisement
Advertisement

Με την ανακοίνωση της Edition P101, που σηματοδοτεί το τέλος της παραγωγής του σημερινού τρίτροχου Morgan, οι Βρετανοί ανακοίνωσαν ότι θα μπορούσε να συνεχίσει.

Το Σεπτέμβριο του 2021, η Morgan έδωσε τις πρώτες πληροφορίες για τη νέα γενιά μοντέλων, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και τις πρώτες φωτογραφίες με το αυτοκίνητο καμουφλαρισμένο. Από ότι φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο κινητήρας θα παραμείνει στο μπροστινό μέρος, διατηρώντας έτσι την αρχιτεκτονική που ξέρουμε.

Advertisement
Advertisement

Η διαφορά όπως φαίνεται, έχει να κάνει με το ότι ο κινητήρας δεν είναι μπροστά από το καπό αλλά βρίσκεται ολόκληρος κάτω από αυτό. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για την ύπαρξη ενός ατμοσφαιρικού τρικύλινδρου της Ford, με χωρητικότητα 1,1 λίτρων που αποδίδει 75 ίππους και 105 Nm ροπής.

Η μπροστινή ανάρτηση και η διάταξη του συστήματος διεύθυνσης παραμένουν σε κοινή θέα, ενώ από τη Morgan ανακοινώνεται πως το τρίτροχο, για πρώτη φορά στην ιστορία του θα δίνει πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης στον ιδιοκτήτη του. Περισσότερα θα έχουμε να πούμε για το μοντέλο τους πρώτους μήνες του 2022, όταν και θα παρουσιαστεί στην τελική του μορφή.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Βόμβα: Η JP Morgan απαιτεί 162 εκ. δολάρια από την Tesla
Το Morgan Plus Four CX-T… με άρωμα Ακρόπολις (+video)
Η Alpina θα επιμείνει στα μοντέλα με θερμικούς κινητήρες

Advertisement

 

 

 

Advertisement