Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η KTM ετοιμάζει νέο X-Bow με 600+ PS

Ελλάδα 8:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η KTM ετοιμάζει νέο X-Bow με 600+ PS

ΝΕΑ

Η KTM ετοιμάζει νέο X-Bow με 600+ PS

ΝΕΑ

Η αυστριακή εταιρεία κατασκευάστρια αγωνιστικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών εξελίσσει ένα νέο όχημα, το οποίο θα μπορεί να κυκλοφορεί νόμιμα στο δημόσιο δρόμο και να αποδίδει πάνω από 600 ίππους.

Advertisement
Advertisement

Το X-Bow GT2, όπως θα το ονομάζει η KTM, μπορεί να έχει εντυπωσιακή απόδοση, ωστόσο σημαντικότερο για τη φίρμα είναι η ελαφριά κατασκευή. Να θυμίσουμε ότι το νέο μοντέλο πρόκειται να είναι το δεύτερο αυτοκίνητο που θα κυκλοφορεί στους δρόμους, μιας και το πρώτο είναι το “ανοιχτό” X-Bow. Το τελευταίο προσφέρεται σε διάφορες μορφές και οι πωλήσεις του είχαν ξεκινήσει από το 2008.

Το νέο GT2 πιάστηκε στα πράσα από φωτογράφους σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Το νέο X-Bow φέρει μια εντελώς νέα εμφάνιση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά σίγουρα θα μπορούν να αντιμετωπίσουν τους ανταγωνιστές του όπως είναι το Radical Rapture και Dallara Stradale.

Η ισχύς προέρχεται από τον 2.5 turbo 5κύλινδρο κινητήρα, που συναντάμε στο Audi RS3. Η απόδοσή του όμως έχει εκτοξευτεί στους σχεδόν 600 ίππους, μια τεράστια αναβάθμιση σε σχέση με το X-Bow R, το οποίο αποδίδει περίπου τη μισή ιπποδύναμη. Η ροπή μεταφέρεται εξολοκλήρου στον πίσω άξονα μέσω του αυτόματου σειριακού κιβωτίου 7 σχέσεων και του διαφορικού μπλοκέ.

Advertisement
Advertisement

Αναφορικά με το βάρος του αυτοκινήτου, μετά από λεπτομερή ανάλυση, η KTM κατέληξε στα 1.048 κιλά για το GT2. Τιμή άκρως εντυπωσιακή! Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να αναμένουμε τα επίσημα στοιχεία…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H ΚΤΜ θα αποκαλύψει ένα ακόμα εντυπωσιακό X-Bow (+video)
10 μοτοσυκλέτες έτοιμες για το ΚΤΜ Offroad Days 2021
Αγωνιστικό KTM X-Bow GT4 με 320 άλογα