Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα Mercedes-AMG S63e: Υβριδική plug-in με 700 ίππους

Ελλάδα 17:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα Mercedes-AMG S63e: Υβριδική plug-in με 700 ίππους

ΝΕΑ

Νέα Mercedes-AMG S63e: Υβριδική plug-in με 700 ίππους

ΝΕΑ

Η Mercedes παρουσίασε την τελευταία γενιά της S-Class το περασμένο φθινόπωρο και τώρα η εταιρεία στρέφει την προσοχή της στις καυτές εκδόσεις με το logo της AMG.

Advertisement
Advertisement

Η επιβεβαίωση των προθέσεων της γερμανικής φίρμας ήρθε από την εμφάνιση ενός πρωτότυπου υψηλής απόδοσης το οποίο εντοπίστηκε σε δοκιμές ακραίων καιρικών συνθηκών κάπου στη Σουηδία.

Παρότι η συγκεκριμένη Merc καλύπτεται από βαρύ καμουφλάζ, διακρίνουμε πως διαθέτει μάσκα Panamericana καθώς και έναν πιο επιθετικό εμπρός προφυλακτήρα. Ο τελευταίος καλύπτεται επίσης από καμουφλάζ, αλλά υποθέτουμε πως ακολουθεί τα βήματα της έκδοσης AMG Line που υιοθετεί μεγάλες εισαγωγές αέρα.

Προχωρώντας πιο πίσω, μπορούμε να δούμε τους τροχούς AMG πέντε ακτίνων και μια διακριτική θύρα φόρτισης στο πίσω φτερό. Το μοντέλο έχει επίσης εξοπλιστεί με έναν πίσω διαχύτη που πλαισιώνεται από το γνωστό σύστημα εξάτμισης τεσσάρων απολήξεων.

Advertisement
Advertisement

Οι φωτογράφοι κατάσκοποι δεν κατάφεραν να ρίξουν μια ματιά στο εσωτερικό, αλλά μπορούμε να περιμένουμε ένα τιμόνι AMG και προαιρετικά επενδύσεις από ανθρακονήματα. Ορθά αναμένουμε επίσης ψηφιακά όργανα 12,3 ιντσών και ένα σύστημα πολυμέσων OLED με οθόνη αφής 12,8 ιντσών.

Φυσικά, τα λογότυπα AMG αφορούν στον ισχυρό κινητήρα και αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο πρέπει να είναι αρκετά ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για υβριδικό plug-in. Ενώ οι λεπτομέρειες παραμένουν ανεπιβεβαίωτες, οι S63e και S580e θα χτίσουν μια πικάντικη γκάμα με έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις.

Advertisement

Αυτό σημαίνει πως θα δούμε τον V8 twin-turbo 4,0 λίτρων, καθώς και μπαταρία ιόντων λιθίου 28 kWh μαζί με ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο δίπλα στο κιβώτιο ταχυτήτων. Η συνδυασμένη ισχύς ενδέχεται να ανέλθει στους 700 ίππους παρακαλώ! Τιμή αρκετά εντυπωσιακή η οποία θα συνδυάζεται με αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία 100 χιλιομέτρων.

Η S63e πρόκειται να κάνει ντεμπούτο προς τα τέλη του έτους ακολουθούμενη από μια ακόμη πιο ακραία έκδοση την S73e.

Advertisement

 

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto

 

Advertisement

Διαβάστε ακόμη:

Πόσο κοστίζει η ολοκαίνουργια Mercedes S-Class στην Ελλάδα;

Νέα Mercedes S-Class: Η επιτομή της καινοτομίας (+video)

Η νέα Maybach Mercedes S-Class θα είναι υπέρ-πολυτελής