Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχονται νέα SUVs από τη Mitsubishi

Ελλάδα 19:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχονται νέα SUVs από τη Mitsubishi

ΝΕΑ

Έρχονται νέα SUVs από τη Mitsubishi

ΝΕΑ

H ιαπωνική εταιρία αναμένεται να παρουσιάσει δύο νέα SUVs μέχρι και το τέλος του 2020 σύμφωνα και με τελευταίες δηλώσεις που προέρχονται από υψηλόβαθμο στέλεχος της Mitsubishi.

Advertisement
Advertisement

 

Το 1ο SUV από την Mitsubishi για το 2020 αναμένεται να είναι η νέα γενιά του Outlander που θα έρθει για να αντικαταστήσει την υπάρχουσα και τρίτη γενιά του ιαπωνικού μοντέλου η οποία έκανε την εμφάνιση της πριν από 8 χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Η νέα και 4η γενιά έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο της το δεύτερο μισό του 2020 και θα βασίζεται σε πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί από κοινού από τη συμμαχία Renault-Nissan-Mitsubishi. Η είδηση αυτή φαίνεται να επιβεβαιώνεται πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Mitsubishi Ευρώπης, Bernard Loire, σε δηλώσεις του στο Automotive News.

Ένα επίσης μεγάλο νέο για την Mitsubishi είναι η παρουσίαση ενός ακόμη crossover μοντέλου. Αυτό το μοντέλο θα παρουσιαστεί περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα με το Outlander και θα τοποθετηθεί χαμηλότερα στην γκάμα της εταιρίας αφού θα έχει μικρότερες διαστάσεις σε σχέση με αυτό.

Advertisement

Ο Loire δεν προχώρησε σε διευκρινήσεις και λεπτομέρειες σχετικά με τα χαρακτηριστικά των δύο νέων SUVs αλλά έκανε ξεκάθαρο ότι και τα δύο θα είναι διαθέσιμα σε plug-in υβριδικές εκδόσεις, κάτι που αναμένεται από την Mitsubishi, αφού και η υπάρχουσα γενιά του Outlander είναι διαθέσιμη ως plug-in υβριδική με την ιαπωνική εταιρία να αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους στην κατηγορία και το Outlander να είναι best seller.

Διαβάστε επίισης:

Advertisement

Mitsubishi Outlander PHEV: Μηδενικός Φόρος για Εταιρικούς Χρήστες

Οδηγούμε: Mitsubishi Outlander PHEV

Με ριζοσπαστική σχεδίαση το νέο Mitsubishi Outlander

Advertisement