Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με ριζοσπαστική σχεδίαση το νέο Mitsubishi Outlander

Ελλάδα 11:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με ριζοσπαστική σχεδίαση το νέο Mitsubishi Outlander

ΝΕΑ

Με ριζοσπαστική σχεδίαση το νέο Mitsubishi Outlander

ΝΕΑ

Η Mitsubishi αναμένεται να δώσει στο νέας γενιάς Outlander μία εντελώς διαφορετική σχεδιαστική γραμμή, σε σχέση με το ήδη υπάρχον μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

 

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η ιαπωνική φίρμα αναμένεται να εφαρμόσει στο επερχόμενο SUV της στοιχεία τα οποία έχουν ήδη τοποθετηθεί στο πρωτότυπο υβριδικό μοντέλο Engelberg Tourer Concept, που έκανε την εμφάνισή του στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Ήδη τα πρώτα καμουφλαρισμένα μοντέλα δοκιμών του νέου Outlander κάνουν τις πρώτες αναγνωριστικές βόλτες, με εμφανείς τις ομοιότητες με το Engelberg Tourer, που αφορούν το τετραγωνισμένο σχήμα του αμαξώματος, τα τοποθετημένα ψηλά φώτα «daylights», τα φωτιστικά σώματα με τρισδιάστατη σχεδίαση, καθώς και η ανασχεδιασμένη γρίλια.

Advertisement
Advertisement

Λεπτομέρειες σχετικά με τα μηχανικά μέρη, ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί, αν και σύμφωνα με πηγές μέσα από το εργοστάσιο, κάτω από το καπό θα υπάρχει ένα θερμικό σύνολο 2,4 λίτρων καθώς και δύο ηλεκτρικά μοτέρ, με την αυτονομία να ξεπερνά τα 450 km. Να αναφέρουμε ότι στην παγκόσμια αγορά κυκλοφορεί η plug-in hybrid έκδοση του Outlander, η οποία διαθέτει ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης 2,4 λίτρων απόδοσης 135 PS και συνδυάζεται με 2 ηλεκτροκινητήρες, έναν στον εμπρός και έναν στον πίσω άξονα, με ισχύ 82 και 95 PS αντίστοιχα. Τέλος, αλλαγές αναμένονται να υπάρχουν και στην καμπίνα, όπως η τοποθέτηση ενός πλήρως ψηφιακού πίνακα οργάνων και μίας μεγαλύτερης κεντρικής οθόνης αφής που θα περιλαμβάνει ένα εξελιγμένο σύστημα πλοήγησης και infotainment.

Το νέο Mitsubishi Outlander αναμένεται να κάνει την επίσημη εμφάνισή του μέσα στο 2020.

Advertisement