Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχονται Golf και Polo SUV!

Ελλάδα 15:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχονται Golf και Polo SUV!

ΝΕΑ

Έρχονται Golf και Polo SUV!

ΝΕΑ

Πριν από δύο εβδομάδες διαβάζατε από το NewsAuto πως ο όμιλος VW αποφάσισε να ενδυναμώσει την παρουσία του στην κατηγορία των SUV και Crossover.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Συγκεκριμένα, για την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου να επενδυθούν 85,6 δισεκατομμύρια ευρώ για μελλοντικά μοντέλα, ανάμεσα στα οποία και εκτός δρόμου εκδοχές εκπροσώπων τους στα A και B-Segment (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ). Τώρα έχουμε άλλη μία επιβεβαίωση σχετικά.

Μιλώντας στο Auto Express, το μέλος του ΔΣ του VW Group, Dr Heinz-Jakob Neuser, αποκάλυψε: «Στο προσεχές μέλλον θα έχουμε τουλάχιστον ένα SUV σε κάθε segment. Από την κορυφή της γκάμας με μοντέλα που θα πατάνε στην πλατφόρμα MQB μέχρι και παραλλαγές των Golf και Polo. Αυτές θα αφορούν στις αγορές της Ευρώπης, της Νότιας Αμερικής και της Κίνας».

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα αποκάλυψε πως το βασισμένο στο Polo SUV, θα έχει «συγγένεια» με αντίστοιχα μοντέλα από τις «αδερφές» Seat και Skoda. Όσο για την εμφάνισή του, το πιθανότερο είναι να θυμίζει το T-Roc Concept που είδαμε πέρυσι στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (φωτό).