Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Έρχεται το VW ID.4 GTX των 306 ίππων

Ελλάδα 15:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το VW ID.4 GTX των 306 ίππων

Mobility

Έρχεται το VW ID.4 GTX των 306 ίππων

Mobility

Οι φήμες σχετικά με την έλευση μιας δυνατής σπορτίφ έκδοσης του ηλεκτρικού VW ID.4 με τον κωδικό GTX επιβεβαιώνονται καθώς ήδη τα πρώτα πρωτότυπα εξέλιξης βρίσκονται στο δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Η Volkswagen είναι από τους κατασκευαστές που ηγούνται του αγώνα προς την ηλεκτροκίνηση με την γερμανική εταιρία να έχει στα άμεσα και μακροπρόθεσμα σχέδιά της την έλευση πολλών νέων μοντέλων και εκδόσεων.

Πολύ σύντομα θα υποδεχθούμε το ID.4 και φαίνεται πως η VW δεν θα αργήσει να εμπλουτίσει τη γκάμα του μοντέλου με την πιο πιπεράτη έκδοση GTX. Η επιβεβαίωση αυτού έρχεται από την είδηση πως ήδη τα πρωτότυπα εξέλιξης του ID.4 GTX έχουν εντοπιστεί σε δοκιμές σε χειμερινές συνθήκες. Σε προηγούμενη επίσημη δήλωση η VW είχε τονίσει πως θεωρεί ότι το ID.4 αποτελεί το ιδανικό μοντέλο για να λανσάρει την σειρά GTX η οποία θα αντιπροσωπεύει τα μοντέλα υψηλών επιδόσεων της ηλεκτρικής γκάμας της.

VW ID4

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τον επικεφαλής τεχνικό της εταιρίας Matthias Rabe οι εκδόσεις GTX θα συνδυάζουν την υψηλή απόδοση με την τετρακίνηση. Μάλιστα οι διευρυμένες δυνατότητες ρύθμισης της κατανομής ροπής που προσφέρουν οι ηλεκτροκινητήρες αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για την διαμόρφωση ενός άκρως διασκεδαστικού οδηγικού χαρακτήρα. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες το ID.4 GTX θα έχει δύο ηλεκτροκινητήρες με συνολική απόδοση 306 ίππων ενώ θα επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 6,2΄΄. Η πρεμιέρα του ID.4 GTX αναμένεται μέσα στην άνοιξη.

VW ID4

Διαβάστε επίσης

Advertisement

To μεγάλο ηλεκτρικό sedan της Volkswagen «απέναντι» στο Tesla Model S

Νέο κέντρο R&D της Volkswagen για την ηλεκτροκίνηση

Advertisement

Φρένο στο ηλεκτρικό VW I.D. Buggy

 

 

Advertisement