Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το ανανεωμένο Skoda Karoq

Ελλάδα 14:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το ανανεωμένο Skoda Karoq

ΝΕΑ

Έρχεται το ανανεωμένο Skoda Karoq

ΝΕΑ

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την αποκάλυψη της ανανεωμένης εκδοχής του Karoq, με τη Skoda να δίνει ραντεβού για τις 30 Νοεμβρίου –  Δείτε τα πρώτα σκίτσα.

Advertisement
Advertisement

Στη δημοσίευση δύο ψηφιακών σκίτσων που προλογίζουν την ανανεωμένη εκδοχή του μικρομεσαίου τα SUV, Karoq, προχώρησε η Skoda. Το παρθενικό ντεμπούτο του μοντέλου έγινε πριν από τέσσερα χρόνια, το 2017, και πλέον μετράει αντίστροφα για το φρεσκάρισμά του.

Η αποκάλυψη είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη, 30 Νοεμβρίου στο πλαίσιο ψηφιακής εκδήλωσης, με τις επεμβάσεις να αφορούν την εξωτερική σχεδίαση και το τεχνολογικό του υπόβαθρο.

Στο μπροστινό μέρος, η μάσκα της Skoda έχει αυξηθεί σε πλάτος και πλέον διαθέτει διπλά κάθετα πηχάκια και νέα εξαγωνική σχεδίαση, με φαρδιά εισαγωγή αέρα στο κάτω μέρος.

Advertisement
Advertisement

Οι προβολείς έχουν ένα πιο λεπτό design σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση και εκτείνονται μέχρι τη μάσκα. Η δυναμική εμφάνισή τους υπογραμμίζεται από τα επανασχεδιασμένα φώτα ημέρας που πλέον αποτελούνται από δύο ξεχωριστά στοιχεία το καθένα.

Από κάτω υπάρχει μια δεύτερη φωτιστική μονάδα για τα φώτα ομίχλης ή, στην κορυφαία έκδοση, μια ξεχωριστή μονάδα LED. Αυτή η διαμόρφωση προβολέων δημιουργεί ένα τετραπλό φωτιστικό σημείο σε κάθε πλευρά, που δίνει ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο σκοτάδι.

Advertisement

Το δεύτερο σκίτσο δίνει μια πρόγευση του επανασχεδιασμένου πίσω μέρους του Karoq. Εκτός από μια μακρύτερη πίσω αεροτομή και μία επανασχεδιασμένη ποδιά με μαύρο διαχύτη, τα πίσω φώτα διαθέτουν επίσης νέο, δυναμικό design.

Όπως και οι προβολείς, είναι τώρα πιο λεπτά και κάνουν το αυτοκίνητο να φαίνεται πιο φαρδύ. Έχουν το γνώριμο design της Skoda με κρυστάλλινες δομές που δημιουργούν μία ιδιαίτερη «υπογραφή» για τη μάρκα, ενώ θα διατηρήσουν και το χαρακτηριστικό τους σχήμα C.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Skoda Karoq 1.0 TSI με 19.500 ευρώ
Όλα τα αυτοκίνητα των φοιτητών της Skoda Academy (+video)
Ανανεώσεις ουσίας για τα Skoda Karoq και Kodiaq