Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανεώσεις ουσίας για τα Skoda Karoq και Kodiaq

Ελλάδα 3:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανεώσεις ουσίας για τα Skoda Karoq και Kodiaq

ΝΕΑ

Ανανεώσεις ουσίας για τα Skoda Karoq και Kodiaq

ΝΕΑ

Η Skoda ανανεώνει τα δύο της SUV, το Karoq και το Kodiaq, κυρίως σε ό,τι αφορά στα στοιχεία άνεσης και ασφάλειάς τους, αλλά και σε επιμέρους τμήματα της εμφάνισής του και των κινητήρων τους.

Advertisement
Advertisement

Το πρώτο νέο στοιχείο των δύο SUV μοντέλων είναι η προσθήκη στην παλέτα των συστημάτων ασφαλείας τους του νέου Side Assist (αντικαθιστά το Blind Spot Detect), το οποίο έρχεται με διευρυμένη εμβέλεια 70 μέτρων (από 20 μέτρα πριν) και με πιο εύκολα ορατά φωτεινά σήματα που έχουν τοποθετηθεί στο εσωτερικό των πλαϊνών καθρεπτών, για να διευκολύνει την προειδοποίηση του οδηγού για ύπαρξη οχήματος στο πίσω μέρος ή στο λεγόμενο «τυφλό σημείο».

Επιπλέον αυτού για πρώτη φορά η Skoda θα προσφέρει το σύστημα οδηγικών προφίλ DCC και στις προσθιοκίνητες εκδόσεις των δύο μοντέλων, ενώ θα υπάρξει στον εξοπλισμό και το σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί KESSY.

Advertisement
Advertisement

Στην εξωτερική εμφάνιση, η πιο χτυπητή αλλαγή είναι η αναγραφή του «Skoda» πάνω στην πόρτα του χώρου αποσκευών, αντί του λογότυπου της μάρκας. Επίσης, υπάρχουν και νέες ζάντες αλουμινίου ειδικά για το Kodiaq, με διάμετρο 20 ιντσών που προορίζονται για τις κορυφαίες εκδόσεις Sportline, RS και L&K.

Τέλος, στο Karoq προστίθεται η νεότερη εκδοχή του 2λιτρου TDI πετρελαιοκινητήρα με 190 ίππους ισχύος και 320 Nm ροπής, ο οποίος πληροί το πρότυπο ρύπων Euro 6d-TEMP και συνδυάζεται αποκλειστικά με 4κίνηση, αλλά και το 7άρι αυτόματο, DSG κιβώτιο ταχυτήτων.