Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το 1ο Επιχειρηματικό Φόρουμ Αυτοκινήτου

Ελλάδα 7:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το 1ο Επιχειρηματικό Φόρουμ Αυτοκινήτου

ΝΕΑ

Έρχεται το 1ο Επιχειρηματικό Φόρουμ Αυτοκινήτου

ΝΕΑ

Κορυφαία στελέχη της παγκόσμιας αυτοκινητικής σκηνής θα ενημερώσουν το κοινό για τις εκ βάθρων αλλαγές που συντελούνται στον τρόπο μετακινήσεων – Ηλεκτροκίνηση και αυτόνομη οδήγηση θα βρεθούν στο επίκεντρο του 1st Hellenic Automotive Business Forum.

Advertisement
Advertisement

Την ευκαιρία να γνωρίζουν το μέλλον της αυτοκίνησης θα έχουν οι συμμετέχοντες στο 1ο Επιχειρηματικό Forum Αυτοκινήτου. Αυτό θα διεξαχθεί στις 4 Οκτωβρίου στη Λίμνη της Βουλιαγμένης από την diaplouss.s.d.a. Ltd με την υποστήριξη του εξειδικευμένου περιοδικού Autohaus και της TÜV SÜD Auto Partner, και υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Θέμα του Forum θα αποτελούν οι μελλοντικές εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου και της μετακίνησης, αλλά και της αγοράς γύρω από αυτό. Κύριοι ομιλητές θα είναι τρία διακεκριμένα στελέχη του Γερμανικού χώρου του αυτοκινήτου.

Ειδικότερα, το «παρών» θα δώσει ο Jürgen Stackmann που έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της VW/Seat καθώς και της Ford Motor Germany, και πλέον είναι κύριος ομιλητής του Institut für Automobilwirtschaft (IfA), αλλά και στέλεχος του diconium, του κορυφαίου φορέα προώθησης της ψηφιακής τεχνολογίας στην αυτοκίνηση. Ο κ. Stackmann θα απαντήσει σε καίρια ερωτήματα όπως είναι:

Advertisement
Advertisement

– Ποια είναι η μελλοντική εικόνα της αυτοκίνησης;
– Πώς θα επιδράσει το e-mobilityστις πωλήσεις και το aftersales;
– Αυτόνομη οδήγηση – έρχεται το τέλος της οδήγησης;
– Το τέλος της ιδιοκτησίας στην αυτοκίνηση, πόσο κοντά – πόσο μακριά;

Μαζί του θα βρίσκεται ο κος  Ralph Meunzel, διοικητικό στέλεχος του Autohaus, Springer Automotive Media. Η εκδοτική επιχείρηση με αποκλειστικό αντικείμενο τη βιομηχανία του αυτοκινήτου, βρίσκεται στο Μόναχο, από όπου παρακολουθεί, καταγράφει και πληροφορεί την παγκόσμια αγορά για τις εξελίξεις στον χώρου του αυτοκινήτου της Γερμανίας τα τελευταία 30 χρόνια. Το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου, δεν θα είναι εκείνος που θα θέσει τις ερωτήσεις αλλά ο άνθρωπος που θα τις απαντήσει.

Advertisement

To «παρών» θα δώσει και ο Patrick Fruth CEO του TÜV SÜD Auto Service, του μεγαλύτερου φορέα πιστοποίησης, εγκρίσεων τύπου νέων μοντέλων αυτοκινήτων και διενέργειας περιοδικών ελέγχων αυτοκινήτων στον κόσμο και στρατηγικό συνεργάτη της αυτοκινητοβιομηχανίας από τη γέννησή της στη Γερμανία. Από τη δική του σκοπιά, θα φωτίσει πτυχές της νέας κατάστασης, με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και τις απαιτούμενες διασφαλίσεις.

Κάθε στέλεχος του χώρου του αυτοκινήτου γνωρίζει την κρισιμότητα της σωστής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης. Η διαδικασία αυτή μπορεί να προβληματίσει ή και να σοκάρει, είναι όμως ο μόνος τρόπος για να γεννήσει τις νέες ιδέες που θα εξασφαλίσουν την επιτυχημένη προσαρμογή στις νέες συνθήκες.

Advertisement

Το 1o Επιχειρηματικό Forum Αυτοκινήτου θα διεξαχθεί σε μια εποχή που συντελούνται εκ βάθρων αλλαγές στη μετακίνηση του μέλλοντος. Η είσοδος του 5G, η αυτόνομη οδήγηση, η ηλεκτροκίνηση και το car-sharing αλλάζουν την κοσμοθεωρία μας για το αυτοκίνητο και φέρνουν νέες απαιτήσεις για ανθρώπους, εγκαταστάσεις/υποδομές και διαδικασίες.

Πληροφορίες – Δηλώσεις Συμμετοχής:

https://www.diaplousssda.com/services/uncategorized/epicheirimatikoforoymaytokinitoy/

Advertisement

Κόστος Ατομικής Συμμετοχής: € 295

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Hyundai: Αυτόνομο πρωτότυπο για το Μόναχο
Tesla: Έτοιμη για πλήρως αυτόνομη οδήγηση
VW: «Ποια ηλεκτροκίνηση; Τα αυτόνομα οχήματα είναι το μέλλον!»