Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται σπορ και φουλ υβριδική Porsche 911

Ελλάδα 9:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται σπορ και φουλ υβριδική Porsche 911

ΝΕΑ

Έρχεται σπορ και φουλ υβριδική Porsche 911

ΝΕΑ

Η γκάμα της 911 θα μεγαλώσει κι άλλο αφού η Porsche έχει αποφασίσει να «ποντάρει» πολλά πάνω στο διασημότερο μοντέλο της.

Advertisement
Advertisement

Η γερμανική μάρκα κάνει λόγο δια στόματος του επικεφαλής της, Oliver Blume, για μια ακόμα sport έκδοση της 911 που σύντομα θα είναι διαθέσιμη.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνέντευξής του στο περιοδικό Car, ο Blume επιβεβαίωσε τη διάθεση της Porsche να παρουσιάσει κι άλλες εκδόσεις του πιο εμβληματικού της μοντέλου. Εκτός εκείνης που θα έχει δυνατότητες για κίνηση μακριά από την άσφαλτο, θα πρέπει να περιμένουμε μια ακόμα εκδοχή, που θα έχει υβριδικό σύνολο για την κίνησή της αλλά όχι με πρίζα.

Advertisement
Advertisement

Θα είναι μια υβριδική έκδοση με ξεκάθαρα sport διάθεση, που θα εκμεταλλεύεται την τεχνολογία του διακεκριμμένου στους αγώνες αντοχής αγωνιστικού μοντέλου 919 και στη γκάμα της εταιρείας, θα βρεθεί κάτω από την GT3 (φωτογραφίες). Ο Oliver Blume είπε στη συνέντευξή του πως η 911 «θα είναι το μοντέλο που θα οδηγούμε όσο περισσότερο μπορούμε με κινητήρα εσωτερικής καύσης» και η αλήθεια είναι πως αμιγώς ηλεκτρική, την 911 δεν αναμένεται να τη δούμε πριν το 2030.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Με το Ioniq 5 Robotaxi πάει στη φετινή CES η Hyundai (+video)
Συμφωνία γιγάντων με νέα μάρκα για τα ηλεκτρικά
Πόση υπομονή να κάνεις για μια ρέπλικα;