Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται σκάφος Ferrari; (+video)

Ελλάδα 12:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται σκάφος Ferrari; (+video)

ΝΕΑ

Έρχεται σκάφος Ferrari; (+video)

ΝΕΑ

Τα teasers δημιουργούν την αίσθηση πως η διάσημη ιταλική μάρκα μπορεί να εμπλακεί με κάποιον τρόπο και με τη θάλασσα. 

Advertisement
Advertisement

Η Ferrari είναι σε όλη της την ιστορία γνωστή για την το ντιζάιν, την τεχνολογία και φυσικά την υψηλή απόδοση των αυτοκινήτων της. Τώρα όμως, η εταιρεία του Μαρανέλο ίσως να θέλει να εξερευνήσει και άλλους ορίζοντες.

Και αυτό γιατί η σελίδα της Ferrari στο Instagram γέμισε πρόσφατα με αναρτήσεις με φωτογραφίες θάλασσας. Αυτό συνέβαινε επί δύο ώρες πριν οι Ιταλοί δημοσιοποιήσουν το βίντεο στο οποίο παρατηρούμε ένα πτερύγιο. Συνεπώς, υποθέτουμε πως ένα σούπερ σκάφος ίσως είναι καθ’ οδόν.

Πάντως δε θα είναι η πρώτη φορά που η Ferrari θα εμπλακεί με τη θάλασσα.

Advertisement
Advertisement

Τη δεκαετία του ’50, ο Έντζο Φερράρι παραχώρησε στον Ακίλε Καστόλντι τον V12 των 4,5 λίτρων του τότε μονοθεσίου της Ferrari στην F1 και ο δεύτερος τον τοποθέτησε σε ένα σκάφος του. Το οποίο πέτυχε νέο ρεκόρ στην κατηγορία των ταχύπλοων, καθώς έπιασε 242 χλμ./ώρα στην λίμνη Ισέο στην Ιταλία.

Τη δεκαετία του ’90, κατασκευάστηκαν 32 ταχύπλοα ονόματι Riva Ferrari, διότι τόσο η Riva όσο και η Ferrari είχαν συμμετάσχει για το τελικό αποτέλεσμα.

Advertisement

Οι δύο εταιρείες παραμένουν συνεργάτες μέχρι και σήμερα, επομένως δεν αποκλείεται η Riva να συμπεριληφθεί σε ό,τι ετοιμάζει η αυτοκινητοβιομηχανία του Μαρανέλο.

Advertisement

Βάσει του βίντεο teaser, οι εταιρείες ίσως δουλεύουν πάνω σε ένα υδροπτέρυγο. Αυτού του είδους τα σκάφη χρησιμοποιούν πτερύγια για να υψώνουν το σκάφος, μειώνοντας έτσι την οπισθέλκουσα.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τώρα τί μπορεί να καταφέρει η Ferrari και εκτός ασφάλτου.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έτσι θα είναι τα καθίσματα στις καινούργιες Ferrari
Δοκιμές στο Μαρανέλο για τον αντικαταστάτη της Ferrari SF90
Σε ποιον Έλληνα ανήκει το αυτοκίνητο των 700.000 ευρώ που κυκλοφορεί στην Αθήνα;