Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δοκιμές στο Μαρανέλο για τον αντικαταστάτη της Ferrari SF90

Ελλάδα 20:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δοκιμές στο Μαρανέλο για τον αντικαταστάτη της Ferrari SF90

ΝΕΑ

Δοκιμές στο Μαρανέλο για τον αντικαταστάτη της Ferrari SF90

ΝΕΑ

Η SF90 έκανε το ντεμπούτο της τον Μάιο του 2019 και η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία έχει ήδη αρχίσει τις δοκιμές της νέας γενιάς.

Advertisement
Advertisement

Την αποκάλυψη έφερε στο φως της δημοσιότητας ο παπαράτσι αυτοκινήτων, Varryx ο οποίος βρέθηκε στο Μαρανέλο και μας χαρίζει μερικές κλεφτές ματιές του πρωτότυπου που δοκιμάζει η Ferrari.

Γνωρίζαμε πως σύντομα θα έπρεπε να αντικατασταθεί η SF90 και μόνο από το γεγονός πως λανσαρίστηκε η σειρά XX του hypercar τον Ιούνιο του 2023. Επομένως, με τη φόρα που έχει πάρει η Ferrari (θυμηθείτε πως έχει βγάλει μέχρι και SUV) δε θα μπορούσε να μην επιταχύνει την αντικατάσταση της SF90.

Στο πρωτότυπο που ξεκίνησε τις δοκιμές του στο Μαρανέλο, παρατηρούμε πως οι απαγωγές του αέρα είναι ακόμα μεγαλύτερες από αυτές της SF90 XX.

Η διάδοχος της Ferrari SF90 θα έχει επιρροές από την XX Stradale

Advertisement
Advertisement

Στο αμάξωμα, παρατηρείται ότι ο εμπρός προφυλακτήρας έχει χαρακτηριστικά τόσο από την SF90 όσο από την XX, ενώ ο πίσω μοιάζει πανομοιότυπος με αυτόν της παρούσας γενιάς. Το μόνο που φαίνεται να έχει τροποποιηθεί ελαφρώς είναι τα πίσω φτερά.

Φημολογείται επίσης, πως θα γίνουν μικρές βελτιώσεις στην πλατφόρμα της Ferrari, στην οποία βασίζεται ο V6 με την κωδική ονομασία 296 της ιταλικής μάρκας.

Αυτήν την περίοδο, η αυτοκινητοβιομηχανία του Μαρανέλο είναι απασχολημένη με τη σειρά XX. Συνεπώς, το ντεμπούτο της νέας SF90 πιθανότατα να δρομολογηθεί για το δεύτερο μισό του 2024, ώστε να λανσαριστεί επίσημα το 2025.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτή είναι η μοναδική «ελληνική» Ferrari SF90 Stradale των 1.000 ίππων!
Ναι, συμβαίνει και στη Ferrari!
Ferrari: Αποτυχίες στην F1, αλλά οι μπίζνες καλά κρατούν

Advertisement