Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται και «ανοιχτή» Chiron

Ελλάδα 10:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται και «ανοιχτή» Chiron

ΝΕΑ

Έρχεται και «ανοιχτή» Chiron

ΝΕΑ

Αφού όλα δείχνουν και μαρτυρούν πως η Bugatti Chiron δεν θα πέσει «θύμα» του #dieselgate και πως την επόμενη χρονιά θα παρουσιαστεί επίσημα (διαβάστε περισσότερα εδώ), ήδη ο ειδικός Τύπος ασχολείται με την «ανοιχτή» εκδοχή της!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε ένα δημοσίευμα του Autovisie που επικαλείται πηγές εντός των τειχών της γαλλικής μάρκας, σύμφωνα με τις οποίες θα δούμε και Chiron χωρίς σταθερή οροφή δύο χρόνια μετά – δηλαδή το 2018!

Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως αυτή θα διατηρήσει εύλογα το ίδιο κινητήριο σύνολο, πως θα φέρει «T-Bar» που θα συνδέει το παρμπρίζ με το πίσω μέρος της οροφής και πως τα αποσπώμενα πάνελ θα είναι φτιαγμένα είτε από ανθρακονήματα είτε από γυαλί.

Advertisement
Advertisement

Πέραν αυτού, θα διατηρήσει την πλειοψηφία των σχεδιαστικών χαρακτηριστικών της «κλειστής» εκδοχής της Chiron που ακολουθεί εν μέρει (με πιο προσγειωμένο δηλαδή μοτίβο) τη φιλοσοφία που η Bugatti επέδειξε με το Vision Gran Turismo Concept (φωτό) που δημιουργήθηκε για τον ψηφιακό κόσμο των video games (δείτε περισσότερα εδώ).

Bugatti-Vision-GT-realsize-i640