Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Επιβεβαίωση Newsauto: Από αύριο η Tesla στο Golden Hall!

Ελλάδα 4:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επιβεβαίωση Newsauto: Από αύριο η Tesla στο Golden Hall!

ΑΓΟΡΑ

Επιβεβαίωση Newsauto: Από αύριο η Tesla στο Golden Hall!

ΑΓΟΡΑ

Η παρουσία της Tesla στην ελληνική αγορά παίρνει σάρκα και οστά, αφού από αύριο το Golden Hall θα φιλοξενεί σε ειδικό χώρο τα οχήματα της αμερικάνικης μάρκας, επιβεβαιώνοντας πλήρως όσα είχαμε γράψει πριν από 1 και πλέον μήνα.

Advertisement
Advertisement

Το τελευταίο διάστημα και ορμώμενη από την παροχή κινήτρων προς τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στη χώρα μας, η Tesla αποφάσισε να εισέλθει πολύ δυναμικά και στην ελληνική αγορά.

Όπως λοιπόν σας έχουμε πληροφορήσει ήδη, τα αυτοκίνητα της Tesla είναι διαθέσιμα για αγορά και από τους Έλληνες υποψήφιους αγοραστές, ενώ η εταιρεία ψάχνει υπαλλήλους για να στελεχώσει το νέο της κατάστημα, αλλά και το δικό της κέντρο service στην Αθήνα.

Στην περίπτωση του καταστήματος πώλησης, από τα τέλη του Ιουλίου σας είχαμε γράψει ότι η Tesla θα δημιουργήσει το πρώτο της κατάστημα σε εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστίων (το Golden Hall στο Μαρούσι) και πλέον, το ρεπορτάζ μας επιβεβαιώνεται αφού από αύριο, Παρασκευή 04/09/2020, η Tesla θα έχει παρουσία στο εμπορικό κέντρο.

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα, τα οχήματα της αμερικάνικης μάρκας θα βρίσκονται σε ειδικό Booth στο Golden Hall, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν για αυτά, καθώς επίσης και να πραγματοποιήσουν και test drive σε όποιο μοντέλο επιθυμούν.

Σημειώστε ότι η Tesla σχεδιάζει περαιτέρω επενδύσεις στην Ελλάδα, αφού πριν το τέλος του έτους αναμένουμε τη λειτουργία του πρώτου σταθμού φόρτισης με τους περίφημους Superchargers φορτιστές της εταιρείας στη χώρα μας, οι οποίοι θα επεκταθούν μέσα στο 2021 καλύπτοντας εκτός από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, και τις πόλεις των Ιωαννίνων, της Λαμίας και της Σπάρτης.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Αποκλειστικό: Δείτε τα πρώτα Tesla να μπαίνουν Ελλάδα (video)

H Tesla ήρθε στην Ελλάδα και τα δίνει όλα με πολλές δόσεις – Δείτε αναλυτικά

Σύλληψη για απόπειρα χακαρίσματος της Tesla

Advertisement