Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πόσο κοστίζουν τα μοντέλα της Tesla στην Ελλάδα

Ελλάδα 5:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πόσο κοστίζουν τα μοντέλα της Tesla στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Πόσο κοστίζουν τα μοντέλα της Tesla στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Τα πρώτα βήματα για να ξεκινήσει και επίσημα η διάθεση των αυτοκινήτων της Tesla και στην Ελλάδα κάνει η εταιρία από το Palo Alto.

Advertisement
Advertisement

Στη δημιουργία ενός pop-up καταστήματος και του δικού της κέντρου service στην Αθήνα ξεκινά η Tesla.

Σε συνέχεια του δημοσιεύματος του newsauto.gr  για την επίσημη πρώτη της Tesla στην Ελλάδα και την αναζήτηση στελεχών σας ανακοινώνουμε τις πρώτες πληροφορίες για την επίσημη έναρξη εργασιών στην Ελλάδα της εταιρείας του Elon Musk.

Το πρώτο βήμα έγινε με την ενεργοποίηση του διαμορφωτή οχημάτων στο site της εταιρίας. Μέσω υπολογιστή μπορείτε να φτιάξετε όπως εσείς θέλετε το όχημά σας και να το παραγγείλετε μέσω internet. Διαθέσιμα είναι φυσικά τα: Model S, Model X και Model 3. Οι παραδόσεις  ξεκινούν στα τέλη του 2020 (στο site τους αναφέρουν μήνα Νοέμβριο). Το όχημα βασικής κατηγορίας της Tesla, το Model 3 Standard Range Plus, ξεκινά από 45.990€, συμπεριλαμβανομένων των φόρων και των εξόδων παράδοσης.

Advertisement
Advertisement

Όλα τα οχήματα της Tesla με βασική τιμή κάτω από 50.000€ προ φόρων είναι επιλέξιμα για το πρόγραμμα της Ελληνικής Κυβέρνησης “Κινούμαι Ηλεκτρικά” που εξασφαλίζει επιδότηση έως 6.000 ευρώ ανά όχημα, το οποίο αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από τις 7 Αυγούστου 2020. Τα οχήματα της Tesla επωφελούνται από τη μείωση φορολογίας που αφορά εταιρικά ηλεκτρικά οχήματα και επιπλέον απαλλάσσονται πλήρως από τέλη ταξινόμησης. Μέσω του site της μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας διαδικτυακά και να αποκτήσετε το αυτοκίνητο ακόμη και μέσω δανειοδότησης.

Όπως είχαμε δημοσιεύσει παλαιότερα η εταιρία από τις ΗΠΑ, ήθελε να ξεκινήσει έναν κύκλο εργασιών αλλά οι πολιτικές συγκυρίες (αρχικά) και αργότερα ο Covid-19 πήγαν πίσω το πρόγραμμα. Τώρα φαίνεται πως οι ιθύνοντες της εταιρίας του Elon Musk θεωρούν πως το έδαφος είναι γόνιμο και ξεκινούν την δημιουργία κομματιού της εταιρίας και στην Ελλάδα.

Advertisement

 

Μοντέλο   Κίνηση Αυτονομία (WLTP) Τιμή (€) που περιλαμβάνει ΦΠΑ και έξοδα παράδοσης – δεν έχει αφαιρεθεί το κίνητρο  “Κινούμαι Ηλεκτρικά”
Model 3 Standard Range Plus RWD 409 km  45.990€
Model 3 Long Range AWD 560 km  54.990€
Model 3 Performance AWD 530 km  60.990€
Model S Long Range AWD 610 km   83.990€
Model S Performance AWD 590 km 99 .990€
Model X Long Range AWD 505 km  89.990€
Model X Performance AWD 485 km  105.990€

 

Advertisement

 

Διαβάστε επίσης:

Οδηγούμε στην Ελλάδα το Tesla Model 3 Standard Plus

Κέρδη και εν μέσω… κορωνοϊού για την Tesla

Advertisement