Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: Το νέο Opel Corsa Hybrid 48V

Ελλάδα 13:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Το νέο Opel Corsa Hybrid 48V

ΝΕΑ

Επίσημο: Το νέο Opel Corsa Hybrid 48V

ΝΕΑ

Η Opel συνεχίζει να ζει στους ρυθμούς του νέου Corsa, εμπλουτίζοντας σημαντικά τη γκάμα του.

Advertisement
Advertisement

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το διαχρονικό best-seller της Opel, διάγει ημέρες ακμής, με το λανσάρισμα της νέας γενιάς του, σε όλες τις εκδόσεις.

Από παραδοσιακές, με κινητήρες εσωτερικές καύσης, μέχρι αμιγώς ηλεκτρικές. Δεν σταματά, όμως, εκεί…

Tο νέο Opel Corsa είναι το πρώτο μοντέλο του Γερμανού κατασκευαστή, που θα προσφέρεται με 48V τεχνολογία υβριδικής κίνησης.
Το σύστημα περιλαμβάνει μία μπαταρία ιόντων λιθίου και έναν βενζινοκινητήρα 1,2 lt, απόδοσης είτε 74 kW/100 PS είτε 100 kW/136 PS, που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και έναν ηλεκτροκινητήρα.

Advertisement
Advertisement

Ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης, ο βενζινοκινητήρας και ο ηλεκτροκινητήρας λειτουργούν μαζί ή ξεχωριστά, ώστε να βελτιστοποιηθεί η κατανάλωση ενέργειας και οι επιδόσεις. Σε σύγκριση με αντίστοιχες μη ηλεκτροκίνητες εκδόσεις, το νέο Corsa Hybrid, μπορεί να εξοικονομήσει περίπου 15% στην κατανάλωση καυσίμου. Το σύστημα προσφέρει πλεονεκτήματα, κυρίως στην κίνηση της πόλης. Σε αστικές περιοχές, έως και το 50% του χρόνου οδήγησης μπορεί να καλυφθεί με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Το πανευρωπαϊκό λανσάρισμα της νέας έκδοσης του Corsa, αναμένεται ν’ αρχίσει από τη γαλλική αγορά και πολύ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν και οι τιμές της.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Opel Corsa 1.2 100 PS
Tο νέο Opel Corsa στην Ελλάδα- Όλες οι τιμές
H Opel θα επιμείνει στις μικρές κατηγορίες