Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επιμένει στα ηλεκτρικά η VW

Ελλάδα 9:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επιμένει στα ηλεκτρικά η VW

ΝΕΑ

Επιμένει στα ηλεκτρικά η VW

ΝΕΑ

Παρότι μερικές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν αρχίσει να επιβραδύνουν με τα ηλεκτρικά, το γερμανικό γκρουπ επιμένει και μένει στα αρχικά του σχέδια.

Advertisement
Advertisement

Η υιοθέτηση της ηλεκτροκίνησης έδειχνε μέχρι πρότινος ως μία δέσμευση για τους περισσότερους κατασκευαστές. Ωστόσο, κάποιοι όπως η GM, έχουν αρχίσει να επανεξετάζουν τα πλάνα τους, βλέποντας πως τους συμφέρει να πάνε πιο αργά με τον εξηλεκτρισμό της γκάμας τους.

Η VW δεν είναι ένας από αυτούς τους κατασκευαστές. Αντιθέτως, σκοπεύει να λανσάρει 25 νέα ηλεκτρικά μοντέλα στη Βόρεια Αμερική μέχρι το 2030, ακριβώς όπως το είχε σχεδιάσει. Η επιβεβαίωση αυτής της κίνησης, ήρθε διά στόματος του CEO της VW Αμερικής, Pablo Di Si.

Σύμφωνα με το μεγάλο στέλεχος του Ομίλου, υπάρχει μικρή αύξηση στις πωλήσεις ηλεκτρικών VW στη Βόρεια Αμερική της τάξης του 8,5%.

Advertisement
Advertisement

Η λύση για την VW βάσει του Di Si, είναι η μεγαλύτερη επένδυση στους σταθμούς φόρτισης και τις υποδομές, ώστε να μην έχει κανείς πλέον τον βασικότερο προβληματισμό που ταλανίζει όλους: «Πού θα φορτίσω;».

Τα μοντέλα που ο Di Si και η εταιρεία αναμένουν να κουβαλήσουν τις πωλήσεις στο άμεσο μέλλον είναι τα ID.7 και ID. Buzz. Ταυτόχρονα, περισσότερα νέα μοντέλα αναμένονται εντός των επόμενων ετών, καθώς έχουν ήδη πάρει έγκριση βάσει του CEO της VW Αμερικής.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: VW ID. Buzz
Οδηγούμε το νέο VW ID.7 στη Γαλλία
Ποιος θα σταματήσει την κυριαρχία των SUV;