Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το συλλεκτικό Subaru WRX Club Spec

Ελλάδα 6:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το συλλεκτικό Subaru WRX Club Spec

ΝΕΑ

Το συλλεκτικό Subaru WRX Club Spec

ΝΕΑ

Λίγο πριν το οριστικό αντίο του αγαπημένου μας WRX, η Subaru παρουσιάζει μία ακόμα περιορισμένης παραγωγής έκδοση, αποκλειστικά για την αγορά της Αυστραλίας.

Advertisement
Advertisement

Πλέον, ένα από τα κορυφαία σε επιδόσεις και οδική συμπεριφορά σεντάν της παγκόσμιας αγοράς, το Subaru WRX ετοιμάζεται να μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, καθώς η ιαπωνική φίρμα ετοιμάζει τον αντικαταστάτη του.

Το τελευταίο διάστημα έχουν παρουσιαστεί αρκετές ειδικές εκδόσεις του WRX, με τελευταία την «Club Spec» που θα διατεθεί αποκλειστικά στην Αυστραλία σε μόλις 150 αντίτυπα. Το εν λόγω μοντέλο ξεχωρίζει, σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις χάρη στις εντυπωσιακές ζάντες 18 ιντσών που προέρχονται από την κορυφαία έκδοση WRX STI, ενώ αναβαθμισμένο είναι και το σύστημα πέδησης, που περιλαμβάνει αεριζόμενους δίσκους της Brembo.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό του WRX Club Spec βρίσκουμε τα σπορ καθίσματα της Recaro, το επενδυμένο με σουέτ δέρμα τιμόνι, καθώς και ένα υψηλής πιστότητας ηχοσύστημα από την Harman-Kardon που περιλαμβάνει οκτώ ηχεία, ενισχυτή και subwoofer.

Κάτω από το καπό διατηρείται ο turbo, δίλιτρος boxer κινητήρας με απόδοση 268 ίππων και 350 Nm ροπής, που μεταφέρει την ισχύ και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου έξι σχέσεων, είτε μέσω ενός CVT. Το νέας γενιάς WRX αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο 2021, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα φορά ένα υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ 2,4 λίτρων που θα αποδίδει 400 ίππους με 490 Nm ροπής.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Πόσο -πραγματικά- κοστίζει η φόρτιση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο σπίτι;

Advertisement

Oι Ισραηλινοί μπαίνουν στην ΕΛΒΟ: Ποιά θα είναι τα νέα οχήματα του ελληνικού στρατού;

Παρακράτηση κυριότητας αυτοκινήτου: Λύνονται όλα τα προβλήματα των ιδιοκτητών