Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επένδυση 71 εκ. δολαρίων από τη GM σε εγκαταστάσεις παραγωγής

Ελλάδα 6:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επένδυση 71 εκ. δολαρίων από τη GM σε εγκαταστάσεις παραγωγής

ΝΕΑ

Επένδυση 71 εκ. δολαρίων από τη GM σε εγκαταστάσεις παραγωγής

ΝΕΑ

Η General Motors ανακοίνωσε το σχέδιό της να επενδύσει 71 εκατομμύρια δολάρια σε δύο από τις εγκαταστάσεις παραγωγής που διατηρεί στο Οχάιο για κιβώτια ταχυτήτων και κινητήρες.

Advertisement
Advertisement

Από αυτά, 39 εκατομμύρια δολάρια θα διατεθούν στο εργοστάσιο μεταφοράς Toledo της GM για «αναβάθμιση και βελτίωση της παραγωγής οκτατάχυτου κιβωτίου μετάδοσης της GM».

Τα υπόλοιπα 32 εκατομμύρια δολάρια θα χρησιμοποιηθούν για την προετοιμασία του εργοστασίου χύτευσης για εξαρτήματα κινητήρα που θα χρησιμοποιηθούν στο μέλλον. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν αμέσως στα δύο εργοστάσια, με τις επενδύσεις που θα επιτρέψουν στην GM να διατηρήσει 240 καλά αμειβόμενες θέσεις στις αμερικανικές κατασκευαστικές εργασίες. «Μέσω αυτών των επενδύσεων, η GM συνεχίζει να ενισχύει τη σημαντική παραγωγική της παρουσία στο Οχάιο», δήλωσε ο Phil Kienle, αντιπρόεδρος Βόρειας Αμερικής της GM. «Οι εργασιακές μας ομάδες συνεχίζουν να επικεντρώνονται στην κατασκευή προϊόντων παγκόσμιας κλάσης για τους πελάτες μας και αυτές οι ενέργειες αποτελούν επένδυση στο μέλλον τους».

Advertisement
Advertisement

Από το 2009, η General Motors έχει επενδύσει περισσότερα από 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια στο Οχάιο. Επιπλέον, η GM και η LG Chem δημιούργησαν την κοινοπραξία Ultium Cells LLC και μαζί επενδύουν περισσότερα από 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή ενός νέου εργοστασίου παραγωγής μπαταριών στο Lordstown, το οποίο θα δημιουργήσει περισσότερες από 1.100 νέες θέσεις εργασίας. Επί του παρόντος υπό κατασκευή είναι μια νέα μονάδα παραγωγής κυψελών μπαταρίας, που θα διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο στη δέσμευση της GM για ένα ηλεκτρικό μέλλον.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

H Corvette των… 167 ευρώ!

Το bubble car της GM που προέβλεψε το μέλλον

Advertisement

Ένας κινητήρας μηχανολογικό θαύμα (VIDEO)