Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Corvette μπορεί να γίνει δική σου με 167 ευρώ!

Ελλάδα 21:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια Corvette μπορεί να γίνει δική σου με 167 ευρώ!

ΝΕΑ

Μια Corvette μπορεί να γίνει δική σου με 167 ευρώ!

ΝΕΑ

Με κλήρωση θα προσφερθεί η Corvette υπ’ αριθμόν 1.750.000 που κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο της GM και οι λαχνοί ξεκινούν από τα $200 (€167).

Advertisement
Advertisement

Η General Motors γιορτάζει ένα σημαντικό ορόσημο καθώς έχει κατασκευάσει το υπ’ αριθμόν 1.750.000 σπορ αυτοκίνητο Corvette και έχει αποφασίσει να το προσφέρει με κλήρωση.

Βγήκε από τη γραμμή συναρμολόγησης στο εργοστάσιο Bowling Green την περασμένη εβδομάδα, το αυτοκίνητο που έχει χρώμα Arctic White και διαθέτει εσωτερικό Adrenaline Red, ένα συνδυασμό που επιλέχθηκε για να αποτίσει φόρο τιμής στην πρώτη Corvette που παρήχθη το 1953. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει το πακέτο επιδόσεων Z51 και είναι εφοδιασμένο με τους τροχούς αλουμινίου 5 τριπλών ακτίνων, καθώς και με μια σειρά άλλων χαρακτηριστικών που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Advertisement
Advertisement

«Τέτοιο ορόσημο εμφανίζεται κάθε 10 περίπου χρόνια για την Corvette», δήλωσε ο διευθυντής του εργοστασίου Bowling Green, Kai Spande. «Για αυτό το επίτευγμα-ορόσημο, το ότι είναι ένα από τα αυτοκίνητα αυτής της γενιάς, με τον κινητήρα στο κέντρο, είναι απίστευτο για εμάς και για τους πελάτες μας. Είναι μια καταπληκτική στιγμή για κάποιον να γίνει μέλος της οικογένειας των ιδιοκτητών του μοντέλου». Προς το παρόν, το ορόσημο «Vette» θα παραμείνει στο Εθνικό Μουσείο Corvette, δίπλα με το αυτοκίνητο που σηματοδότησε το πρώτο εκατομμύριο παραγωγής το 1992 αλλά και αυτό που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής 500.000 αυτοκίνητα μετά, το 2009. Όπως και το νέο ορόσημο, έτσι και τα προηγούμενα, είναι λευκά με κόκκινο εσωτερικό. Το νέο ορόσημο θα διατεθεί με κλήρωση σε έναν τυχερό από αυτούς που θα αγοράσουν κάποια αριθμημένα λαχεία. Κάθε ένα από αυτά κοστίζει 200 δολάρια και δεν είναι καθόλου απίθανο να το κερδίσει κάποιος αγοράζοντας μόνο ένα- και φυσικά θα είναι το deal της χρονιάς τουλάχιστον!

Δείτε ακόμα: Zagato IsoRivolta GTZ για το 2021

Η νέα Corvette έρχεται στην Ευρώπη

Advertisement

0-100 σε 1,9 δευτερόλεπτα! (VIDEO)

 

Advertisement