Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

«Εορταστική επίθεση» Τραμπ στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

Ελλάδα 1:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Εορταστική επίθεση» Τραμπ στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

ΝΕΑ

«Εορταστική επίθεση» Τραμπ στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα!

ΝΕΑ

Από το… όχι και τόσο εορταστικό μήνυμα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, δεν γλίτωσε, για μια ακόμα φορά, η ηλεκτροκίνηση.

Advertisement
Advertisement

Ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει να επιστρέψει στο Λευκό Οίκο και δεν χάνει την ευκαιρία, όποτε του δίνεται, να εξαπολύει τα βέλη του κατά του προέδρου Μπάιντεν, αλλά και οποιοδήποτε αντιλαμβάνεται ως εμπόδιο στην επίτευξη του στόχου του.

Εκφράζοντας, ενίοτε με παραληρηματικό τρόπο, όπως στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του, τις ιδιαίτερες απόψεις του και τις πολιτικές του διαφωνίες. Στο κομμάτι που μας αφορά, ο Τραμπ παραμένει έντονα αντιδραστικός απέναντι στον εξηλεκτρισμό της αυτοκινητοβιομηχανίας.

«Καλά Χριστούγεννα σε όλους, συμπεριλαμβανομένου της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ του Στρεβλού Τζο Μπάιντεν, του διαταραγμένου Τζακ Σμιθ, του ανεξέλεγκτου Τρελού που μόλις προσέλαβε εξωτερικούς δικηγόρους, φρέσκους από το ΒΑΛΤΟ (άνευ προηγουμένου!), για να τον βοηθήσουν με το κακώς εκτελεσμένο ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ εναντίον του «ΤΡΑΜΠ» και «MAGA». έγραψε ο Τραμπ.

Advertisement
Advertisement

«Συμπεριλαμβάνονται επίσης Παγκόσμιοι ηγέτες, καλοί και κακοί, αλλά κανένας από τους οποίους δεν είναι τόσο κακός και «άρρωστος» όσο οι ΤΡΑΜΠΟΥΣ που έχουμε μέσα στη χώρα μας, οι οποίοι, με τα ανοιχτά σύνορα, τον πληθωρισμό, την παράδοση στο Αφγανιστάν, την πράσινη νέα απάτη, τους υψηλούς φόρους, No Energy Independence, Woke Military, Ρωσία/Ουκρανία, Ισραήλ/Ιράν, All Electric Car Lunacy, και τόσα άλλα, θέλουν να καταστρέψουν τις άλλοτε μεγάλες ΗΠΑ. ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!», καταλήγει το… όχι και τόσο χριστουγεννιάτικο μήνυμα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Τραμπ κάνει συχνά αναρτήσεις σαν αυτές στο Truth Social. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, κατέκρινε τα σχέδια του Προέδρου Μπάιντεν σε ό,τι αφορά στη διάδοση της ηλεκτροκίνησης και στο στόχο να επεκτείνει γρήγορα το δημόσιο δίκτυο φόρτισης της χώρας.

Advertisement

Κατήγγειλε ότι το Μίσιγκαν δεν θα έχει μια αυτοκινητοβιομηχανία εάν οι φιλοδοξίες του Μπάιντεν για ηλεκτρικά αυτοκίνητα γίνουν πραγματικότητα, υποδηλώνοντας ότι «η Κίνα θα τα πάρει όλα, 100%».

Σε μια ξεχωριστή ανάρτηση στο Truth Social την ίδια περίοδο, ο Τραμπ πρόσθεσε ότι τα ηλεκτρικά οχήματα είναι μια «φάρσα» και πιστεύει ότι η στροφή στα EV θα οδηγήσει σε εκτεταμένες περικοπές θέσεων εργασίας σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο θα κοστίζει το ανθρωποειδές ρομπότ της Tesla; (+video)
Γιατί επεκτείνεται το εργοστάσιο της Tesla στη Σαγκάη
Το AI εργοστάσιο της Hyundai έχει τα πιο έξυπνα ρομπότ