Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Volkswagen ID. Buzz: Η επιτυχία φέρνει το GTX

Ελλάδα 11:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volkswagen ID. Buzz: Η επιτυχία φέρνει το GTX

ΝΕΑ

Volkswagen ID. Buzz: Η επιτυχία φέρνει το GTX

ΝΕΑ

Η Volkswagen, ρίσκαρε και πέτυχε για ακόμα μία φορά στην ιστορία της. Η απίστευτη, ευρεία αποδοχή του ID. Buzz, φέρνει πιο σύντομα την εκδοχή GTX.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Kai Grünitz, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Volkswagen και επικεφαλής του Τμήματος Έρευνας και Εξέλιξης αυτής, εντός του 2023 η εταιρεία θα παρουσιάσει επίσημα το ID. Buzz GTX, την ισχυρότερη έκδοση του μοντέλου.

Όπως είπε, αυτό θα έχει δύο ηλεκτροκινητήρες οι οποίοι θα αποδίδουν μέγιστη ισχύ 340 ίππων, έναντι των 204 ίππων του ID. Buzz (φωτογραφίες). Προφανώς, θα είναι τετρακίνητο. Ο Grünitz, αποκάλυψε ότι, εκτός από την απόδοσή του, το ID. Buzz GTX θα έχει νέα χρώματα για το αμάξωμά του και θα διαφοροποιείται και στο εσωτερικό του, το οποίο θα διαμορφωθεί κατάλληλα για να ταιριάζει στον χαρακτήρα της έκδοσης.

Advertisement
Advertisement

Εκτός από αυτό, δήλωσε ότι θα δημιουργηθούν και άλλες δύο εκδόσεις του μοντέλου.

Η μία, θα είναι αυτή με το κατά 25 εκατοστά επιμηκυσμένο μεταξόνιο, η οποία είναι επταθέσια και αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του καλοκαιριού. Η δεύτερη αφορά στη θρυλική «California», δηλαδή την camper έκδοση η οποία θα προορίζεται για εκδρομικές εξορμήσεις.

Αναφορικά με την τελευταία, ο Grünitz ανακοίνωσε ότι οι άνθρωποι του Τμήματος Έρευνας και Εξέλιξης της Volkswagen  έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό και την εξέλιξή των πρωτοτύπων. «Είναι ενδιαφέρον τι δυνατότητες θα δίνει και πόσο εμβληματική και χρηστική θα είναι», δήλωσε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, δεν θέλησε να πει πότε αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα. Πάντως, πληροφορίες θέλουν να γίνει αυτό εντός του 2025.

AKOMA:
Στα… καλύτερά της η Kosmocar
Το Passat φεύγει, το VW ID. 7 έρχεται
Δοκιμή: VW ID. Buzz