Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Στα… καλύτερά της η Kosmocar

Ελλάδα 1:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στα… καλύτερά της η Kosmocar

ΑΓΟΡΑ

Στα… καλύτερά της η Kosmocar

ΑΓΟΡΑ

H Κosmocar είναι από τις πλέον καταξιωμένες Ελληνικές εταιρείες, καθώς με έτος ίδρυσης το 1970 έχει πίσω της ήδη μια ιστορία μισού και πλέον αιώνα. Ταυτόχρονα ατενίζει με απόλυτη αισιοδοξία το μέλλον.

Advertisement
Advertisement

Μια αισιοδοξία η οποία πηγάζει από την εταιρική της οργάνωση, το στελεχιακό της δυναμικό, την υλικοτεχνική της υποδομή και το άρτιο δίκτυό της, τις συνεχείς επενδύσεις σε όλους τους τομείς καθώς και από τα πολύ βαριά ονόματα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στη χώρα μας.

Η Kosmocar είναι επίσημος διανομέας στην Ελλάδα των Volkswagen, Audi, Skoda, Bentley, VW επαγγελματικά και Ducati.

Τα σύγχρονα μοντέλα των παραπάνω εταιρειών, που ανήκουν όλες στον όμιλο Volkswagen, σε συνδυασμό με τη δυναμική της Kosmocar, έχουν σαν αποτέλεσμα τη μεγάλη δημοτικότητά τους και στην Ελλάδα.

Advertisement
Advertisement

Αθροιστικά και με βάση τα τελευταία στοιχεία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ) της χώρας μας οι τέσσερις μάρκες που εκπροσωπεί η Kosmocar έχουν υψηλό μερίδιο αγορά.
Παράλληλα οι επενδύσεις τις Kosmocar είναι στο απόγειό τους, βάζοντας την εταιρεία και στα νέα δεδομένα κινητικότητας. Έτσι με την Kosmoride η Kosmocar διαθέτει στην Ελληνική αγορά τα καλύτερα ηλεκτρικά ποδήλατα στον κόσμο, με τα καταστήματα της να φιλοξενούν τους μεγαλύτερους κατασκευαστές e-bikes όπως τα Stromer, Moustache, Ducati, Giant, Riese & Muller, KTM, Giant, κ.α..

Advertisement

Παράλληλα με την Kosmoride έφερε στην Ελλάδα την εταιρεία τεχνολογίας Silence με microcar και ηλεκτρικά scooters και την Microlino με το πιο εντυπωσιακό ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης που κυκλοφορεί σήμερα… Και οι επενδύσεις συνεχίζονται.

Η Kosmocar βιώνει την καλύτερη περίοδο στην 52χρονη ιστορία της, με το κλείσιμο του οικονομικού έτους να καταγράφεται ρεκόρ κερδών όλων των εποχών.

Advertisement

Γεγονός που αποδεικνύει όχι μόνο τη διαχρονική δημοτικότητα των Volkswagen, Audi και Skoda στη χώρα μας αλλά και την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν την Kosmocar  οι Έλληνες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Kosmoride φέρνει το Microlino στην Ελλάδα!
Kosmocar-Volkswagen: Στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας στο τένις
Το… καυτό SUV του Μίλτου Τεντόγλου

Advertisement