Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εντυπωσιάζει η χειροποίητη Puritalia Berlinetta

Ελλάδα 17:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εντυπωσιάζει η χειροποίητη Puritalia Berlinetta

ΝΕΑ

Εντυπωσιάζει η χειροποίητη Puritalia Berlinetta

ΝΕΑ

Είναι ένα χειροποίητο αριστούργημα που επιχειρεί να επαναφέρει την αίγλη των κλασσικών Ιταλικών αξιών στην αυτοκίνηση.

Advertisement
Advertisement

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με τις παραδοσιακές μεθόδους, το τελευταίο δείγμα δουλειάς της Puritalia Automobili επαναφέρει την αίγλη των γρήγορων αυτοκινήτων με διάθεση για προσφορά κάτι πραγματικά ιδιαίτερου σε όσους μπορούν να υποστηρίξουν οικονομικά μια τέτοια ιδιαίτερη επιλογή. Το μοντέλο που παρουσίασε η Puritalia Automobili στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, είναι ένα εξαιρετικό δείγμα αισθητικού μίγματος κλασικής προσέγγισης και σύγχρονης τάσης.

Advertisement
Advertisement

Το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανθρακόνημα και η απόδοσή του σύμφωνα με την Puritalia Automobili είναι 965 ίπποι. Η εξέλιξη του μοντέλου που είχε προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, με νέο χρώμα στο αμάξωμα και μονοκόμματες ζάντες ελαφρού κράματος. Στην καμπίνα των επιβατών, το ανθρακόνημα είναι «γυμνό» και εμφανές στα περισσότερα σημεία. Η χρήση δέρματος Nabucco, δίνει ένα ιδιαίτερα ευπρόσδεκτο τόνο πολυτέλειας στην καμπίνα.

Η σύντομη πορεία της Puritalia Automobili, είναι ένα καλό παράδειγμα εξέλιξης για εταιρείες που θέλουν να προβάλλουν τα καινοτόμα προϊόντα τους, κάνοντας ένα βήμα τη φορά, με αποτελεσματικότητα και σιγουριά. Ήδη η Ιταλική φίρμα έχει βάλει στόχο να φέρει σε πέρας το επόμενο μεγάλο της project, το Project SuperVeloce, για το οποίο η πορεία της Berlinetta θα αποτελέσει φωτεινό παράδειγμα. Ήδη οι ιθύνοντες της εταιρείας έχουν ταξιδέψει με το αυτοκίνητό τους το οποίο έχουν παρουσιάσει σε πολλούς ενδιαφερόμενους από πολλές χώρες της Ευρώπης, παίρνοντας σημαντικές πληροφορίες αναφορικά με το τι μπορεί να ζητάει κάποιος αγοράζοντας ένα τόσο ιδιαίτερο αυτοκίνητο.

Advertisement