Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Εντυπωσιακός ο πίνακας οργάνων του νέου Bronco Raptor

Ελλάδα 21:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εντυπωσιακός ο πίνακας οργάνων του νέου Bronco Raptor

ΝΕΑ

Εντυπωσιακός ο πίνακας οργάνων του νέου Bronco Raptor

ΝΕΑ

Η Ford ετοιμάζεται να λανσάρει το νέο Bronco Raptor και κυκλοφορεί νέες λεπτομέρειες του μοντέλου, γλυκαίνοντας την αναμονή των ένθερμων υποψήφιων αγοραστών.

Advertisement
Advertisement

Πραγματικά, η οθόνη του πίνακα οργάνων θα είναι state of the art. Καταρχάς είναι 12 ιντσών και φέρει κινούμενα δυναμικά γραφικά και πληροφορίες με μοναδικό τρόπο. Ο λόγος τώρα που δείχνουν μοναδικά (τα γραφικά) είναι γιατί πρώην προγραμματιστές παιχνιδιών ασχολήθηκαν πάνω στο layout και την εμφάνιση των γραφικών .

Οι προγραμματιστές πήγαν τους ψηφιακούς πίνακες οργάνων σε άλλο επίπεδο. Κάθε προφίλ οδήγησης του Bronco Raptor διαθέτει και τη δική του εμφάνιση και τα ξεχωριστά γραφικά, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του προγράμματος Baja φαίνεται το σκληροπυρηνικό Bronco να διασχίζει μια έρημο πλαγιολισθαίνοντας ή στο Tow/Haul mode το Bronco να ρυμουλκεί ένα τρέιλερ.

Φυσικά όλες οι πληροφορίες εντός του πίνακα οργάνων είναι ευανάγνωστες, ενώ το λογισμικό που “τρέχει” το infotainment είναι μια αναβαθμισμένη βερσιόν του γνώριμου SYNC 4 της Ford.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Ford Bronco Raptor θα ξεκινήσει να παραδίδεται στους ανθρώπους που ήδη έχουν κάνει την παραγγελία τους αυτό το καλοκαίρι. Ακόμα, επειδή το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ένα… ειδικό off-road όχημα υψηλών επιδόσεων, η εταιρεία αποφάσισε να περιορίσει την παραγωγή του.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Tο νέο Ford Bronco… πετάει! (+video)
Ακόμα δεν το είδαμε το Ford Bronco, άρχισαν οι «επεμβάσεις»
Πολύ σκληρό για να πεθάνει το Ford Bronco (+video)

 

Advertisement